Een selectie uit 30+ financiële instellingen

Hoe kan ik een persoonlijke lening krijgen?

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om kredietkaarten en consumentenkredieten te vergelijken, zoals leningen op afbetaling, autoleningen en renovatieleningen. We laten u toe alle leningen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die u zal helpen de juiste keuzes te maken.

Testimonial person
TopCompare.be bespaart me van de ene naar de andere bank te moeten lopen. Ik dacht niet dat het verkrijgen van mijn eerste kredietkaart zo eenvoudig zou zijn. Bedankt TopCompare.be!
Mathieu, 25 jaar, Brussel
Customer Promise - Best price guaranteed

Krijg de beste lening in België

TopCompare.be is een online vergelijkingssite voor uw persoonlijke financiën. U kan een simulatie doen van het bedrag en de looptijd van de lening die u wil aanvragen. Vervolgens kan u meer dan 100 leningen op afbetalingen in België vergelijken. Of u nu op vakantie wil gaan, een nieuwe wagen wil kopen of renovatiewerken in uw huis wil doorvoeren, wij engageren ons om u steeds alle aanbiedingen op de markt voor te stellen. Wij helpen u om een lening te verkelijken tegen de beste rentevoet, zodat u uw terugbetalingsplan kan optimaliseren. Onze klantbelofte houdt in dat wij u tijd en geld laten besparen.

Leningen

Elektronica leningen zijn persoonlijke leningen op afbetaling die u kunt gebruiken om uw nieuwe digitale apparaten mee te financieren. Hiermee kunt u dus bijvoorbeeld een nieuwe laptop, MacBook, smartphone, fototoestel of Ipad mee financieren.

Bij de meeste banken kunt u tussen de €1.250 en €100.000 lenen. Om uw digitale apparaten te financieren is het echter beter om kleine bedragen te lenen op een korte looptijd. Zo bent u sneller schuldenvrij en de officiële eigenaar van uw digitaal apparaat.

De HelloBank! lening voor digitale apparaten is zo een kleine lening die u kunt aangaan voor de aanschaf van bijvoorbeeld een Iphone. Met het relatief kleine ontleende bedrag kunt u dan de aankoop van uw Iphone maar bijvoorbeeld ook de diefstalverzekering mee financieren. Vervolgens betaalt u het ontleende geld op een paar maanden tot twee jaar terug met rente en op vaste vervaldagen en vervolgens bent u de officiële eigenaar van die gloednieuwe Iphone.

Om voor de juiste elektronica lening te kiezen, is het belangrijk om de verschillende leningen te vergelijken. Aangezien het bij een elektronica lening meestal om kleine bedragen gaat, zijn de kosten hieraan verbonden vrij draagbaar. Wel is er een groot verschil tussen de Jaarlijkse Kostenpercentages aangeboden door de verschillende banken. Deze kunnen erg verschillen en geven u dus de mogelijkheid om aardig wat geld te besparen. Op TopCompare.be kunt u met onze lening simulatie 26 elektronica leningen vergelijken en zo tot €1.850 besparen indien u van plan was om een stevige investering in digitale apparaten te doen.

Om een laptop te financieren kunt u inderdaad een elektronica lening aanvragen. Wenst u echter nog andere studie gerelateerde zaken te financieren dan kunt u hiervoor een studielening voor aanvragen. Met deze studielening kunt u dan studiegerelateerde zaken zoals bijvoorbeeld het inschrijvingsgeld aan de universiteit of hogeschool of de aankoop van cursussen mee betalen. Een studielening kan handig zijn voor studenten ( of ouders van studenten) die de kosten van het studeren over enkele jaren willen spreiden.

Meestal is het beter om enkel geld te lenen voor duurzame goederen. Een elektronica lening hoeft echter geen probleem te zijn als u uw kosten gewoon doorheen de tijd wilt spreiden. Heeft uw MacBook het bijvoorbeeld begeven en heeft u dringend een nieuwe nodig terwijl uw loon nog niet gestort is? In dat geval kan een elektronica lening welgekomen zijn.

Nu smartphones steeds duurder en duurder worden is een elektronica lening ook steeds interessanter. Als u dus liever niet een deel van uw spaarrekening direct uitgeeft aan digitale apparaten maar liever doorheen de tijd de kosten wilt dragen, is een elektronica lening een optie.

Wel wordt aangeraden om enkel in uitzonderlijke gevallen een elektronica lening aan te gaan. Het is dus afgeraden om telkens een elektronica lening aan te gaan bij iedere aankoop van een digitaal apparaat. Hou ook rekening met het feit dat geld lenen ook geld kost.

Er zijn enkele bepaalde voorwaarden om een elektronica lening aan te vragen die u hier kunt raadplegen.

Onze gratis tip om geld te besparen

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en van onze tips om geld te besparen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor directe toegang.