Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site?  02 740 43 35 | Ma-vrij, 9:30-17:30

Een selectie uit 40+ financiële instellingen

Hoe kan ik een persoonlijke lening krijgen?

Waarom kiezen voor TopCompare.be?

100% gratis!
Snel & eenvoudig
Objectief & onafhankelijk

TopCompare.be is het beste platform om consumentenkredieten, kredietkaarten, zicht-, spaar-, termijnrekeningen en kasbons te vergelijken. We laten u toe deze producten van alle financiële instellingen op de markt te vergelijken en alle informatie te vinden die u zal helpen de juiste keuzes te maken.

Testimonial person
TopCompare.be bespaart me van de ene naar de andere bank te moeten lopen. Ik dacht niet dat het verkrijgen van mijn eerste kredietkaart zo eenvoudig zou zijn. Bedankt TopCompare.be!
Mathieu, 25 jaar, Brussel
Customer Promise - Best price guaranteed

Krijg de beste lening in België

TopCompare.be is een online vergelijkingssite voor uw financiële producten. U kan de beste lening vinden, de meest geschikte kredietkaart of zichtrekening of eenvoudigweg het spaarproduct dat u het meeste opbrengt. En dat omdat wij u toelaten alle producten op de Belgische markt te vergelijken. Of u nu dus een nieuwe wagen wil kopen, online wil shoppen, op vakantie wil of gewoon uw spaargeld wil laten renderen, wij engageren ons om u steeds alle aanbiedingen op de markt weer te geven om uw dromen te helpen realiseren. Zo helpen wij u tijd en geld te besparen.

Leningen

Elektronica leningen zijn persoonlijke leningen op afbetaling die u kunt gebruiken om uw nieuwe digitale apparaten mee te financieren. Hiermee kunt u dus bijvoorbeeld een nieuwe laptop, MacBook, smartphone, fototoestel of Ipad mee financieren.

Bij de meeste banken kunt u tussen €1.250 en €100.000 lenen. Om digitale apparaten of huishoudtoestellen te financieren, is het echter aangeraden om een kleine lening aan te vragen op een korte looptijd. Zo bent u sneller schuldenvrij en de officiële eigenaar van uw digitaal apparaat.

De HelloBank! lening voor digitale apparaten is zo een kleine lening die u kunt aangaan voor de aanschaf van bijvoorbeeld een Iphone. Met het relatief kleine ontleende bedrag kunt u dan de aankoop van uw Iphone maar bijvoorbeeld ook de diefstalverzekering mee financieren. Vervolgens betaalt u het ontleende geld op een paar maanden tot twee jaar terug met rente en op vaste vervaldagen en vervolgens bent u de officiële eigenaar van die gloednieuwe Iphone.

Wilt u een kleine lening aanvragen? Dan raden wij u aan om deze leningen eerst met elkaar te vergelijken. Aangezien het bij een elektronica lening meestal om kleine bedragen gaat, zijn de kosten hieraan verbonden vrij draagbaar. Wel is er een groot verschil tussen de jaarlijkse kostenpercentages aangeboden door de verschillende banken. Op TopCompare.be kunt u met onze vergelijkingstabel 26 kleine leningen vergelijken en zo tot €1.000 besparen!

Om een laptop te financieren kunt u inderdaad een elektronica lening aanvragen. Wenst u echter nog andere studie gerelateerde zaken te financieren dan kunt u hiervoor een studielening voor aanvragen. Met deze studielening kunt u dan studiegerelateerde zaken zoals bijvoorbeeld het inschrijvingsgeld aan de universiteit of hogeschool of de aankoop van cursussen mee betalen. Een studielening kan handig zijn voor studenten ( of ouders van studenten) die de kosten van het studeren over enkele jaren willen spreiden.

Meestal gaat men eerder leningen voor duurzame goederen aan. Een kleine lening hoeft echter geen probleem te zijn als u uw kosten liever wilt spreiden. Heeft uw MacBook het begeven en hebt u dringend een nieuwe nodig, maar uw loon is nog niet gestort? In dat geval kan een elektronica lening welgekomen zijn.

Nu smartphones steeds duurder en duurder worden, kan een kleine lening zeker interessant zijn. Als u dus liever niet een deel van uw spaarrekening aan digitale apparaten uitgeeft, maar liever doorheen de tijd de kost wilt dragen, is een kleine lening een optie.

Wel wordt aangeraden om enkel in uitzonderlijke gevallen een elektronica lening aan te gaan. Hou ook rekening met het feit dat geld lenen ook geld kost.

Zelfs als u maar een klein bedrag wilt lenen, gelden er enkele voorwaarden. De bank zal rekening houden met uw woonsituatie, of u kinderen ten laste hebt, uw werksituatie, type contract, uw burgerlijke staat, uw maandelijkse inkomen enzovoort. De bank zal vervolgens uw terugbetalingscapaciteit en financiële situatie evalueren en beslissen of u in aanmerking komt of niet. Tot slot zal u al dan niet uw krediet mogen aanvragen.

Onze gratis tip om geld te besparen

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en van onze tips om geld te besparen door u in te schrijven op onze nieuwsbrief.