Details over financiële instellingen

Elantis

Over Elantis

Elantis is een dochteronderneming van Belfius Assurances en is als kredietverlener gespecialiseerd in leningen. Zo biedt Elantis een breed scala aan leningen, waaronder hypotheken in verschillende vormen.

Een breed scala aan woonleningen

Je kan bij Elantis kiezen uit verschillende soorten hypotheken. Zo kan je voor een formule met een vaste rentevoet kiezen, maar ook voor één met een variabele rentevoet. In het laatste geval kan je kiezen voor een 10/5/5-, 5/5/5- of 3/3/3-formule, die de herziening van je tarief bepaalt. De kredietverlener biedt je ook de keuze tussen verschillende terugbetalingsmogelijkheden, of met kapitaalafschrijving, of met een vaste looptijd. Het minimum bedrag wat je kan lenen bij Elantis is 12.500 euro en het maximum aantal jaar waarin je de lening terug moet betalen is 25 jaar.

De bank staat ook een ​​extra budget toe om werken aan je huis of appartement uit te voeren. Je kunt hiermee terugvorderingen van openstaande bedragen aanvragen tot het bedrag dat je al heeft afgelost. Ook biedt Elantis haar klanten een overbruggingskrediet om ze te helpen bij de overgang van de verkoop van een huidige woning naar de aankoop van een nieuwe woning.

provider-mg.spinner.text

Vergelijk nu alle beschikbare hypothecaire leningen die het best aansluiten bij je situatie
Welke type lening wil je vergelijken?