Details over financiële instellingen

KBC

Alles over de woonkredieten van KBC Bank

KBC-woningkrediet biedt verschillende soorten financieringen voor mensen met bouwplannen of mensen die een appartement of huis will kopen of verbouwen. KBC Bank biedt woonkredieten aan met verschillende looptijden die gemiddelde tussen de 10 en 25 jaar liggen.

Zodra je een hypothecaire lening aanvraagt zal de expert Wonen uw financiële situatie bekijken om je zo goed mogelijk verder te helpen. Ook wordt er samen met je gekeken naar hoeveel je kunt lenen en welke kredietformule er het beste bij je past, er wordt dan rekening gehouden met verschillende aspecten zoals: het beschikbare inkomen en de fiscale impact.

Bij KBC Bank kun je dus tussen verschillende terugbetalingsformules kiezen. De verhouding tussen interesten en kapitaal kunnen variëren. Zo heb je bij KBC Bank verschillende formules:

  • Kredieten met kapitaalaflossing;
  • Aflossingsvrije hypotheeklening, deze formule komt bijvoorbeeld vaak terug bij een overbruggingskrediet;
  • Meerdere formules zijn mogelijk waarbij zelfs combinaties mogelijk zijn.

Daarnaast is het mogelijk om bij KBC Bank uit de vaste- en variabele renteformule te kiezen, ook hier kun je bij KBC Bank voor persoonlijk advies vragen bij een van de experten. Die informeren je dan graag over de rentetarieven en de actuele hypotheekrente.

provider-mg.spinner.text

Vergelijk nu alle beschikbare hypothecaire leningen die het best aansluiten bij je situatie
Welke type lening wil je vergelijken?