Details over financiële instellingen

VDK bank

Alles over de woonkredieten van VDK bank

VDK bank is een bank die voornamelijk actief is in Vlaanderen en een breed scala aan financiële producten aanbiedt, waaronder verschillende soorten hypotheekproducten. Bij vdk heb je de keuze tussen traditionele hypotheekleningen, het zogenaamde bullet woonkrediet, overbruggingskrediet en consumentenkrediet met roerende bestemming.

  • Traditionele hypotheken: bij vdk heb je de keuze tussen een variabele rente die beschikbaar is in het kader van de 3/3/3 en 5/5/5 formules en een semi-variabele rente waarbij u kunt kiezen uit de 10/3/3, 5/3/3 en 20/3/3 formules.
  • Bullet woonkrediet:dit type krediet is voor mensen die in de toekomst genoeg geld zullen hebben om het kapitaal terug te betalen, maar niet eerder hun spaargeld willen gebruiken. Met het bullet woonkrediet betaalt u alleen rente gedurende de looptijd van de lening, het kapitaaldeel moet pas op de eindvervaldag van de looptijd worden terugbetaald.
  • Overbruggingskrediet: dit type krediet maakt het mogelijk om een ​​woning te financieren in afwachting van de verkoop van een ander. Vandaar de naam ''overbruggingskrediet''.
  • Consumentenkrediet met roerende bestemming: dit is een vorm van een persoonlijke lening waarmee je onroerend goed of andere uitgaven kunt financieren, zonder dat je je spaargeld hoeft te gebruiken. Het is voordelig voor mensen om de lening vóór de vervaldatum terug te betalen met behulp van eigen vermogen.

Het minimaal te lenen bedrag is 12.5000 euro en het bedrag dat maximum is 100% quotiteit, wat de verhouding tussen het ontleende bedrag ten opzichte van de waarde van het onroerend goed inhoudt. Hier vallen de btw, notariskosten en andere kosten nog buiten. De maximale looptijd van een woonkrediet bij vdk bank bedraagt dertig jaar.

Vdk bank verstrekt hypothecaire leningen voor de aankoop van of verbouwingswerken aan een onroerend goed of nieuwbouw. Ook is het mogelijk om de herfinanciering van een woonkrediet dat eerder is afgesloten bij een andere financiële instelling ervan te betalen.

provider-mg.spinner.text

Vergelijk nu alle beschikbare hypothecaire leningen die het best aansluiten bij je situatie
Welke type lening wil je vergelijken?