Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Wij volgen de meer dan 40 financiële instellingen in België op de voet om u een volledig overzicht te kunnen geven van het aanbod aan leningen, kredietkaarten en zicht-, spaar- en termijnrekeningen.

Financiële instellingen

JKP

Vergelijk hypothecaire leningen in België

Een hypothecaire lening is een geldsom die u leent voor het kopen van een nieuwe woning. Dit kapitaal lost u vervolgens maandelijks af met een daarbovenop komende rente. Daarnaast geeft u uw huis als onderpand om de bank te garanderen dat ze haar geld terugkrijgt. Dit wordt ook wel een hypotheek genoemd.
De Belgische markt biedt veel verschillende hypothecaire leningen. Zo kunt u kiezen uit hypothecaire leningen met een vaste, variabele, of semi-vaste rentevoet. Ook bestaan er verschillende mogelijkheden voor het aflossen van het kapitaal. Om de hypotheek te vinden die het beste bij u past, kunt u alle aanbieders gratis vergelijken op TopCompare.be.
Nadat u verschillende hypothecaire leningen hebt vergeleken op TopCompare.be en de voor u juiste heeft gekozen, klikt u op de aanbieding en stuurt u ons uw online verzoek. Nadat u dit gedaan heeft, zult u worden gecontacteerd om alle details over de leningaanvraag te bevestigen. Ook wordt u geholpen om vervolgens uw hypotheekaanvraag in te dienen.

Ontdek ons gamma van producten.

Leningen

Vergelijk alle leningen met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Kredietkaarten

Vergelijk alle kaarten met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Hypothecaire leningen

Vind de lening die past bij uw projecten

Vergelijk

product.mortgage.takesaboutsec

Seek answers
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen sectie.
Tips & nieuws
Blijf op de hoogte met het laatste financiële nieuws en lees de beste tips om geld te besparen. Ga door in te schrijven op onze nieuws sectie.
Read our faqs
U ondervindt problemen bij het surfen op onze website?
Contacteer ons. Wij zijn er om u te helpen.