Financiële instellingen

De beste financiële instellingen in hun sector

Wij vergelijken de ruim 40 financiële instellingen in België om je transparantie te geven in het aanbod aan leningen, kredietkaarten en zicht-, spaar- en termijnrekeningen.

Vergelijk hypothecaire leningen bij de Belgische financiële instellingen

Ag Insurance is een verzekeringsmaatschappij die zich naast verzekeringen en pensioenen ook toelegt op het verstrekken van woonkredieten. De hypothecaire leningen bij AG Insurance zijn afgestemd op je persoonlijke situatie met de keuze tussen een vaste, variabele of semi-variabele rentevoet en de keuze tussen verschillende betalingsmogelijkheden.
Bij Allianz, een verzekeringsmaatschappij met Duitse roots, helpen ze klanten met beleggen, verzekeren, sparen, pensioenen en hypotheken. Je hebt er keuze uit verschillende leenformules met bijkomende woonverzekeringen.
Het Belgische Argenta is als financieringsmaatschappij gespecialiseerd in persoonlijke leningen, bankieren, sparen, verzekeren en beleggen. Je kan er ook terecht voor hypothecaire leningen met verschillende renteformules, afbetalingsmogelijkheden en aanvullende verzekeringen.
Als bank, vermogensbeheerder en verzekeraar biedt AXA ook hypothecaire leningen aan haar klanten aan. Op basis van een persoonlijk advies stellen ze je woonleningen voor met vaste, variabele of semi-variabele rentevoet, én met verschillende terugbetalingsopties.
Als onderdeel van het Franse BNP Paribas biedt deze bank verschillende financiële producten en diensten aan haar klanten. Je kan ook een hypothecaire leningen bij BNP Paribas afsluiten afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
Bank J. Van Breda & C° richt zich uitsluitend op ondernemers en vrije beroepen. Je kan er aankloppen voor verschillende hypothecaire kredieten voor je woon-, bouw of -verbouwplannen. Ze helpen je graag met het kiezen van de voor jou geschikte renteformule.
Belfius helpt klanten met zicht- en spaarrekeningen, persoonlijke leningen, beleggingen en woonleningen. Voor een lening voor je huis bekijken ze samen met jou welke renteformule en welke afbetalingsmogelijkheden geschikt zijn. Je kan er ook terecht voor aanvullende verzekeringen.
CBC is onderdeel van de KBC-groep en is werkzaam in Wallonië. Ze helpen zowel particulieren als professionals met o.a. spaarrekeningen, kredietkaarten en woonleningen. Voor elke klant stellen ze persoonlijke leenmogelijkheden, rentetarieven, bijkomende verzekeringen en dergelijke voor.
De onafhankelijke Belgische spaarbank CKV (Centrale Kredietverlening) is gespecialiseerd in spaarproducten en diverse woonkredieten. Ze bieden hoofdzakelijk hypothecair gewaarborgde kredieten, wat betekent dat je eigenaar moet zijn van een onroerend goed en dit in eerste rang moet ingeschreven zijn bij de notaris.
CPH Banque is actief in het Waalse Gewest en biedt zowel bankproducten als verzekeringen aan. Ze staan bekend om hun persoonlijke aanpak en helpen je ook met het vinden van een geschikte hypothecaire lening voor je woning.
Creafin is een netwerk van onafhankelijke kredietbemiddelaars voor woonleningen. Ze bieden verschillende kredieten op maat.
Als verzekeraar en makelaar legt Credimo zich toe op spaar- en beleggingsverzekeringen en hypothecaire kredieten. Je kan tot 100% van de aankoopprijs van je onroerend goed lenen tegen twee variabele en twee semi-variabele formules.
Crelan is een Belgische bank en verzekeraar met een aanbod van spaar-, verzekering- en beleggingsproducten, alsook leningen en hypothecaire leningen. Ze begeleiden je bij de keuze tussen diverse renteformules en afbetalingstermijnen.
Het Belgische DVV heeft een uitgebreid aanbod aan verzekeringen en legt zich ook toe op sparen, beleggen en woonkredieten. Ze bieden interessante pakketten van woonkredieten gecombineerd met een schuldsaldoverzekering en/of woningverzekering.
Demetris is een dochtermaatschappij van BNP Paribas Fortis en treedt op als bemiddelaar in hypothecaire leningen. Je kan bij hen een woonlening afsluiten met een vaste, variabele of semi-variabele rentevoet.
Eigen Heerd is Goud Weerd is een kredietmaatschappij voor het sociaal woonkrediet. Ze bieden dit sociaal woonkrediet met vaste rentevoet aan gezinnen met een moeilijke financiële situatie.
Als onderdeel van Belfius Verzekeringen verkoopt Elantis consumentenkredieten en hypothecaire leningen. Ze geven je keuze uit verschillende hypotheken met verschillende renteformules.
Federale Verzekering biedt als verzekeraar diverse financiële producten en verzekeringen. Ze bieden dus ook hypothecaire leningen verzekeringen voor je woning.
GMHV biedt sociale kredieten met vaste rentevoet aan gezinnen met een laag inkomen die woonachtig zijn in Brussel. Ze maken het voor deze huishoudens mogelijk om tot 100% van de aankoopprijs van het onroerend goed te lenen.
Hello Bank! is een mobiele bank en dochteronderneming van BNP Paribas Fortis. Ze bieden volledig online zicht- en spaarrekeningen, krediet- en prepaidkaarten, verzekeringen, leningen en hypothecaire leningen aan. Je kan bij hen terecht voor een woonlening met vaste rentevoet.
ING België is onderdeel van het Nederlandse ING Groep. Ze zijn actief in o.a. de markt van kredietkaarten, verzekeringen, vermogensbeheer, leningen en woonleningen. Voor je woonkrediet kan je kiezen uit verschillende rente- en afbetalingsformules.
KBC is een Belgische bank- en verzekeringsgroep en biedt een ruim gamma aan bank-, verzekerings- en kredietproducten. Voor een hypothecaire lening hebben ze verschillende renteformules en afbetalingsmogelijkheden, aangepast aan ieders financiële situatie.
De Belgische online bank Keytrade Bank legt zich toe op zicht- en spaarrekeningen, debet- en kredietkaarten, beleggingsmogelijkheden en woonkredieten. Het proces van simulatie tot aanvraag van je hypothecair krediet verloopt volledig online, met een analyse van hun experten.
Krefima is een Belgische kredietverstrekker en een merk van bpost bank. Ze bieden verschillende leningen, zoals autoleningen, renovatieleningen en woonleningen. Je kan bij hen aankloppen voor een hypothecaire lening met vaste, variabele of semi-variabele rentevoet.
Nagelmackers is een private bank en biedt diverse bankproducten aan, van zichtrekeningen tot kredietkaarten en van spaarproducten tot leningen. Je kan bij hen ook terecht voor woonleningen met verschillende kapitaal- en renteformules.
Ons Eigen Huis is een sociale kredietmaatschappij die sociale woonkredieten verleent aan gezinnen met een beperkt inkomen. De woonkredieten hebben een vaste rentevoet.
Patronale Life is een kredietverstrekker gespecialiseerd in aanvragen met een hoog risico. Ze bieden hypotheken en levensverzekeringen.
Record Credits is een dochteronderneming van ING en verleent leningen en woonkredieten aan particulieren en zelfstandigen. Voor hun hypothecaire leningen bieden ze verschillende terugbetalingsformules.
Triodos Bank profileert zich als een duurzame bank en biedt spaar- en beleggingsproducten en woonkredieten. De rentevoet van je hypothecaire lening hangt af van hoe duurzaam je huis is. Hoe energiezuiniger je woning, hoe voordeliger de rentevoet van je woonlening.
vdk bank is een Belgische bank die zich toelegt op duurzaam en ethisch bankieren. Ze focussen op dagelijks bankieren, verzekeringen, sparen en beleggen en lenen. Bij deze bank kan je kiezen uit diverse hypotheekproducten.
Vivium is een verzekeringsmaatschappij en onderdeel van P&V. Ze bieden mogelijkheden voor vastgoedfinanciering aan via pensioencontracten. Je kan je woning met een vaste, variabele of semi-variabele rente financieren.
Vlaams Sociaal Woonkrediet is een onafhankelijke kredietmaatschappij die focussen op gezinnen met moeilijke financiële situaties. Deze kunnen via een sociaal woonkrediet de aankoop van hun woning financieren.
Als Belgische bank biedt bpost bank diverse financiële producten aan, zoals kredietkaarten, debetkaarten, rekeningen, beleggingen, verzekeringen en leningen. Bij bpost bank kan je ook terecht voor een lening voor je woning, soms tot 100% van de aankoopwaarde. Ze bieden hiervoor verschillende renteformules aan.
eb-lease is een dochteronderneming van Europabank en biedt oplossingen voor o.a. persoonlijke leningen en woonleningen. Ze willen een gepaste oplossing vinden voor iedereen die op zoek is naar een hypothecaire lening.

Ontdek ons gamma van producten.

Leningen

Vergelijk alle leningen met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Kredietkaarten

Vergelijk alle kaarten met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Hypothecaire leningen

Vind de lening die past bij uw projecten

Vergelijk

In 3 minuten

Seek answers
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen sectie.
Tips & nieuws
Blijf op de hoogte met het laatste financiële nieuws en lees de beste tips om geld te besparen. Ga door in te schrijven op onze nieuws sectie.
Read our faqs
U ondervindt problemen bij het surfen op onze website?
Contacteer ons. Wij zijn er om u te helpen.