Menu
Financiële instellingen

De beste financiële instellingen in hun sector

Wij vergelijken de ruim 40 financiële instellingen in België om je transparantie te geven in het aanbod aan leningen, kredietkaarten en zicht-, spaar- en termijnrekeningen.

Vergelijk hypothecaire leningen in België

Een hypothecaire lening is een geldsom die je leent voor het kopen van een nieuwe woning. Dit kapitaal los je vervolgens samen met de interestkosten maandelijks af. Daarnaast geef je je huis als onderpand om de bank te garanderen dat ze haar geld terugkrijgt. Dit wordt ook wel een hypotheek genoemd.
Er zijn uiteenlopende hypothecaire leningen beschikbaar in België. Zo kan je kiezen uit hypothecaire leningen met een vaste, variabele, of semi-vaste rentevoet. Ook bestaan er verschillende mogelijkheden voor het aflossen van het kapitaal. Om de hypothecaire lening te vinden die het beste bij je past, kan je alle aanbieders gratis vergelijken op TopCompare.be.
Nadat je verschillende hypothecaire leningen hebt vergeleken op TopCompare.be en de voor jou juiste heeft gekozen, klik je op de aanbieding en stuur je ons je online verzoek. Nadat je dit gedaan hebt, zal je worden gecontacteerd om alle details over de leningaanvraag te bevestigen. Ook word je geholpen om vervolgens je hypotheekaanvraag in te dienen.

Ontdek ons gamma van producten.

Leningen

Vergelijk alle leningen met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Kredietkaarten

Vergelijk alle kaarten met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Hypothecaire leningen

Vind de lening die past bij uw projecten

Vergelijk

product.mortgage.takesaboutsec

Seek answers
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen sectie.
Tips & nieuws
Blijf op de hoogte met het laatste financiële nieuws en lees de beste tips om geld te besparen. Ga door in te schrijven op onze nieuws sectie.
Read our faqs
U ondervindt problemen bij het surfen op onze website?
Contacteer ons. Wij zijn er om u te helpen.