Financiële instellingen

De beste financiële instellingen in hun sector

Wij vergelijken de ruim 40 financiële instellingen in België om je transparantie te geven in het aanbod aan leningen, kredietkaarten en zicht-, spaar- en termijnrekeningen.

Beste kredietkaart aanbiedingen in België

Dat blinkend stukje papier in je portefeuille is meer dan gewoon een status symbool. Of u nu aan het shoppen bent in een winkelcentrum, op het internet of gedurende uw vakantie in Europa, niks verslaat het gemak van de kredietkaart. Bovendien kunt u er extra voordelen mee verdienen: spaar&pluk punten, airmiles, cashbacks en veel meer!De juiste kaart kiezen is van vitaal belang, maar wat als u niet de tijd hebt om de ontelbare aanbiedingen van verschillende banken te overlopen? Dit is waar TopCompare.be in het verhaaltje komt. Wij helpen jou de juiste kaart te vinden met de juiste combinatie van scherpe tarieven, goede voorwaarden en extra voordelen.

Bij TopCompare.be nemen we uw financiële veiligheid zeer serieus. De foute kaart kan uw financiële situatie maken of kraken en kost duizenden euro’s op lange termijn. Dat is waarom wij er onze job van hebben gemaakt de juiste kaart te linken met uw noden. Tijd is geld, en wij kunnen u helpen uren aan surfen op het internet te besparen. U kan onmiddellijk de meest populaire kaarten zien, gekozen voor hun combinatie van goede tarieven en voordelen, ideaal voor het budget van de gemiddelde kaarthouder. Al onze kaarten komen van betrouwbare instellingen in België.

Appliceren voor de meeste bank producten in België is redelijk eenvoudig, bij kredietkaarten is dit niet anders. Ze zijn aan te vragen door iedereen die aan de basis voorwaarde voldoet, deze kunnen wel variëren van instelling tot instelling. De meeste instellingen verwachten dat een kandidaat aan de volgende voorwaarde voldoet:, minimum 18 jaar, europese inwoner, bewijs van inkomen, het minimum bedrag varieert van bank tot bank. Bijkomende eisen hangen af van de standaarden van de instelling.

Ontdek ons gamma van producten.

Leningen

Vergelijk alle leningen met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Kredietkaarten

Vergelijk alle kaarten met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Hypothecaire leningen

Vind de lening die past bij uw projecten

Vergelijk

In 3 minuten

Seek answers
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen sectie.
Tips & nieuws
Blijf op de hoogte met het laatste financiële nieuws en lees de beste tips om geld te besparen. Ga door in te schrijven op onze nieuws sectie.
Read our faqs
U ondervindt problemen bij het surfen op onze website?
Contacteer ons. Wij zijn er om u te helpen.