Financiële instellingen

De beste financiële instellingen in hun sector

Wij vergelijken de ruim 40 financiële instellingen in België om je transparantie te geven in het aanbod aan leningen, kredietkaarten en zicht-, spaar- en termijnrekeningen.

Vergelijk leningen in België

Een persoonlijke lening is een consumentenkrediet dat u een bepaald bedrag op een bepaald tijdstip ter beschikking stelt, dit bedrag en interesten moet u dan terugbetalen over een voorafbepaalde periode. Integenstelling tot een hypothecaire lening moet u geen onderpand inbrengen, een persoonlijke lening eist alleen dat u tijdig een maandelijks bedrag afbetaalt. U kan het geld van deze persoonlijke lening aanwenden voor alle persoonlijke doeleinden. U kan het bijvoorbeeld gebruiken om u huis in te richten, schulden af te betalen, uw droom vakantie te financieren, uw huwelijk te betalen, etc. Over welke periode u de lening moet afbetalen hangt af van de bank en het bedrag dat u wenst te ontlenen en varieert tussen de 1 en 10jaar. Bijna alle banken bieden persoonlijke leningen aan. Populaire banken in België voor persoonlijke leningen zijn Belfius, BNP Paribas Fortis, Cetelem, Carrefour Finance, ING, KBC etc.
Bijna alle banken bieden persoonlijke leningen aan. Populaire banken in België voor persoonlijke leningen zijn Belfius, BNP Paribas Fortis, Cetelem, Carrefour Finance, ING, KBC etc. Door de hulp van de TopCompare.be vergelijkingstool, kan u de verschillende aanbieders op de markt naast elkaar vergelijken en onmiddellijke de beste aanbieding op uw maat vinden. Vergelijk interest tarieven, het te ontlenen bedrag en het totaal terug te betalen bedrag. Ontdek ook andere aanbiedingen zoals welkom voordelen, speciale tarieven en andere promoties. Het vergelijkingsplatform TopCompare.be is gratis en gemakkelijk om te gebruiken: vind onmiddelijk de juiste persoonlijke lening aan het laagste tarief!
Hebt u geen tijd om langs uw bank te gaan? Appliceer online via TopCompare.be voor een persoonlijke lening en bespaar tijd! Kies een instelling met het beste tarief gebaseerd op uw gewenste bedrag om te ontlenen en terugbetalings periode. De extra informatie die u dient te verschaffen tijdens het applicatieproces hangt af van de financiële instelling. Om in aanmerking te komen voor lening moet u minimum 18 jaar oud zijn en inwoner van de Europese Unie zijn. Sommige instellingen kunnen een bewijs van uw inkomen en een bewijs van woonst vragen. Uw kredietwaardigheid zal ook beoordeeld worden.Vind de beste persoonlijke leningen in België via TopCompare.be. Vergelijk en doe een aanvraag voor een persoonlijke lening vandaag nog!

Ontdek ons gamma van producten.

Leningen

Vergelijk alle leningen met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Kredietkaarten

Vergelijk alle kaarten met de beste aanbiedingen en de beste prijzen.

Vergelijk

In 15 seconden

Hypothecaire leningen

Vind de lening die past bij uw projecten

Vergelijk

In 3 minuten

Seek answers
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen sectie.
Tips & nieuws
Blijf op de hoogte met het laatste financiële nieuws en lees de beste tips om geld te besparen. Ga door in te schrijven op onze nieuws sectie.
Read our faqs
U ondervindt problemen bij het surfen op onze website?
Contacteer ons. Wij zijn er om u te helpen.