Details over financiële instellingen

N26

Over N26

N26 is een digitale bank die in 2013 in Duitsland werd opgericht en financiële diensten zoals zichtrekeningen, kredietkaarten Mastercards, leningen, beleggingsproducten en nog veel meer aanbiedt.

Zichtrekeningen met kredietkaarten

Naast het feit dat u geen minimuminkomen hoeft te hebben en er geen verplichtingen aan de kaart zitten, biedt N26 nog twee andere opties voor een zichtrekening, waaronder een kredietkaart of betaalkaart met een verzekering voor winkelen en reizen, evenals voordelen voor verschillende online webshops en bedrijven. De reisverzekeringen worden aangeboden in samenwerking met Allianz, waardoor N26 een optimale dekking biedt aan zijn klanten.

De twee betaalde formules met de naam "Black" en "Metal" laten u profiteren van een flexibele zichtrekening die u de mogelijkheid biedt om in samenwerking met Mastercard gratis te betalen en geld op te nemen in het buitenland (EU-zone). Transfers in vreemde valuta zijn ook gratis. Uitbetalingen met de Mastercard aan distributeurs zijn gratis, wat niet het geval is voor de gratis formule, die 1,7% van het opnamebedrag zal kosten.

Verzekering met uw kredietkaart

Met de twee hierboven genoemde formules "Black" en "Metal", kunt u naast het gratis betalen en opnemen van geld als u zich buiten uw grenzen bevindt, ook profiteren van een reisverzekering. Deze aanbieding is inclusief verzekering in geval van frauduleuze betalingen, verlies of diefstal van telefoon en, of bagage, vluchtvertraging, maar ook een verzekering tegen agressie en een dekking van uw medische kosten in het buitenland.

U geniet ook van een koopverzekering in geval van diefstal of schade aan uw aankopen, maar ook een uitbreiding van uw garantie. Als u echter een teruggave wilt aanvragen, moet u uw aankopen hebben betaald met uw N26-kaart.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?