Details over financiële instellingen

Fintro

Over Fintro

Fintro is een distributiemerk van BNP Paribas in België. In oktober 2016 beschikte het over een netwerk van zo’n 299 zelfstandige agentschappen. Zij bieden naast het brede gamma van bankproducten van BNP Paribas Fortis ook verzekeringen aan. Fintro richt zich tot particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Het aanbod van kredietkaarten van Fintro

Fintro heeft twee verschillende kredietkaarten in haar gamma. De eerste is de Visa Classic kaart waarmee u veilig en gemakkelijk bij miljoenen handelaars kan betalen, overal ter wereld en online. Daarnaast geniet u van gratis uitstel van betaling, aangezien de betalingen die u met de kaart heeft gedaan pas 9 dagen na de vaste dag in de maand dat ze worden afgesloten, van uw rekening worden gedebiteerd. Elke maand ontvangt u een uitgavenstaat die u een duidelijk overzicht geeft van uw betalingen.

U kan beroep doen op de Optiline geldreserve Indien u uw uitgaven liever gespreid wil terugbetalen. Deze is permanent beschikbaar en er wordt u enkel een kost aangerekend wanneer u deze ook effectief gebruikt. De maandelijkse uitgavenlimiet bedraagt 2.500 euro.

Indien u van bovenstaande voordelen wil genieten maar daarbovenop een hogere maandelijkse uitgavenlimiet (5.000 euro), verzekeringen en nog meer voordelen wilt, biedt Fintro de MasterCard Gold aan. De verzekeringen zijn de volgende: reisannulatieverzekering , verzekering aankoopgarantie, verzekering aankoopgarantie internet, verzekering kaartfraude. Zo bent u niet alleen verzekerd tegen accidentele schade of diefstal van goederen, maar ook tegen niet-conforme levering, gebrekkige levering of niet-levering van een online aangekocht goed.

Door als MasterCard Gold kaarthouder lid te worden van de programma’s Avis Preferred Club en Hertz Gold Plus Rewards krijgt u een flinke korting op autohuur en u krijgt 50% korting als u met de Thalys reist. Ook krijgt u exclusieve aanbiedingen in steden als Londen en Parijs dankzij het Priceless Cities programma van MasterCard.

Beide kredietkaarten bieden de mogelijkheid om de maandelijkse kostprijs terug te verdienen. Dit kan u doen door deel te nemen aan het Spaar&Pluk getrouwheidsprogramma. Hierbij kan u iedere 5 punten die u gespaard heeft, inwisselen voor een Spaar& Pluk-aankoopbon t.w.v. 5 euro die u vervolgens bij de talrijke deelnemende handelaars kunt gebruiken. Per transactie van minstens 25 euro met de kaart, krijgt u 1 punt.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Fintro

Om een kredietkaart aan te vragen, moet u minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Bovendien moet u reeds klant zijn of worden bij Fintro aangezien u een zichtrekening moet hebben waaraan u de kaart kan koppelen. Wilt u meer informatie over de voorwaarden van een kredietkaart bij Fintro, neem dan een kijkje op TopCompare.be of neem contact op met een agentschap. Indien u voldoet aan de voorwaarden kan u een kredietkaart eenvoudig aanvragen in een Fintro agentschap in de buurt.

Waarom Fintro

Aangezien Fintro deel uitmaakt van BNP Paribas, kan u beroep doen op de knowhow en ervaring binnen deze solide groep. De agenten ambiëren om zoals een buurman te zijn die u steeds de juiste persoonlijke raad kan geven als het op uw financiën aankomt. Dit komt terug in de slogan: “Uw Fintro-agent gaat ver, maar blijft dichtbij".

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?