Details over financiële instellingen

Crelan

Over Crelan

Crelan is ontstaan uit een fusie tussen Centea en Landbouwkrediet op 1 april 2013, maar de bank bestaat al sinds 1937. De bank is een onderdeel van de Crelan groep, die bestaat uit Crelan en haar twee dochters: Europabank en Crelan Insurance.

Het aanbod van kredietkaarten bij Crelan

Crelan biedt 2 kredietkaarten aan. Een Visa Classic en een MasterCard Gold kredietkaart.

De Visa Classic krediet maakt het u mogelijk om overal in België en ter wereld geld op te nemen en te betalen, ook op het internet. U kunt u aankopen online bevestigen met dank aan de Crelan Online Digipass. Wanneer u medewerker bent van Crelan en u nog geen Visa kaart hebt, is deze het eerste jaar gratis. Daarnaast kunt u via het Spaar & pluk programma deelnemen aan speciale aanbiedingen en promoties in tal van restaurants, winkels, reisbureaus en evenementen.

De MasterCard Gold kredietkaart maakt het u mogelijk om geld op te nemen en betalingen te verrichten in België en overal ter wereld. Het maakt u ook mogelijk om aankopen te doen op het internet. Daarnaast is er een verhoogde uitgavenlimiet in vergelijking met de Visa kredietkaart, met een standaardlimiet van €5.000. Daarnaast kunt u deze limiet verhogen over verlagen, waarvoor u best contact opneemt met uw kantoor. De jaarlijkse bijdrage zal vanaf 1 januari 2017 €48 bedragen. De kredietkaart heeft een reisongevallenverzekering die zowel het risico op overlijden of permanente invaliditeit dekt, als de opsporingskosten, reddingskosten of, in het geval van overlijden, repatriëring van het lichaam. Bovendien kunne uw echtgenoot of kinderen jonger dan 25 jaar ook gedekt zijn door de verzekering van deze kaart. Bovendien kunt u gedurende het gehele jaar genieten van tal van voordelen met het MijnVoordeel.be programma. Daarnaast kunt u deelnemen aan het Spaar & Pluk programma en kan u sparen voor cheques ter waarde van €5 die u kunt gebruiken bij deelnemers van het programma.

Dankzij Crelan-online kunt u gemakkelijk dagelijks bankieren op elk moment van de dag. Daarnaast kunt u, wanneer u bent bestolen bent of u kaart hebt verloren, contact opnemen met Card Stop en daarna uw bank.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Crelan

Om een Crelan kredietkaart te krijgen moet u voldoen aan verschillende voorwaarden. U moet volwassen zijn en niet verschijnen op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan particulieren. De bank zal waarschijnlijk om andere documenten vragen. Om een Crelan kredietkaart aan te vragen moet u direct naar één van de agentschappen gaan. Klik hier om alle kredietkaarten van Crelan met andere banken te vergelijken.

Waarom Crelan

Crelan hanteert een duurzaam model dat deel uitmaakt van de maatschappij. Zo is het mogelijk om als klant deelbewijzen bij de bank te kopen. De positioneert zich als een bank die bouwt op duurzame relaties. Zij vinden vertrouwen van cruciaal belang voor uw geldzaken. Zij staan voor 4 kernwaarden: verantwoordelijkheid, nabijheid, respect en solidariteit. Zij concentreren zich verder enkel op de Belgische markt. Zij bieden een uitgebreid gamma van diensten aan voor zowel particulieren, zelfstandigen/KMO’s, ondernemingen en daarnaast ook nog steeds voor de land- en tuinbouwsector. De bank is namelijk oorspronkelijk begonnen met het aanbieden van kredieten voor deze sector.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?