Details over financiële instellingen

Cetelem

Over Cetelem

Cetelem is in 1953 opgericht in Frankrijk als een pionier in het consumentenkrediet. Cetelem is sinds 1996 in België gevestigd. Het bedrijf wordt een aantal jaar later geïntegreerd in BNP Paribas Fortis
Cetelem is een merk van Alpha Credit die sinds 1999 een onderdeel uitmaakt van de BNP Paribas Group. Alpha Credit herlanceerde Cetelem in België in 2014 voor particulieren en distributie en geniet nu van de expertise van deze internationale groep. Cetelem is gespecialiseerd in kredieten voor particulieren en haar gamma van producten biedt zowel verschillende persoonlijke leningen aan, een Maestro kredietkaart als verzekeringsproducten. De service is alleen online of per telefoon beschikbaar. Cetelem telt ongeveer 350 specialisten in Brussel. In België en ook in Luxemburg is Alpha Credit marktleider van consumentenkredieten. Zij is ook kredietspecialist op de auto en verzekeringen markt. De groep telt op het moment bijna 16.000 medewerkers in 20 verschillende landen, waardoor deze groep internationaal kan worden genoemd.

Het aanbod van Cetelem Maestro kredietkaarten

Cetelem biedt een Maestro kredietkaart aan. Met deze Cetelem Maestro kredietkaart, kan u zowel in heel België en Europa als op internet geld opnemen en betalen. Deze kaart is gekoppeld aan een geldreserve en het maandelijks te betalen bedrag wordt berekend op basis van de hoeveelheid geld dat u heeft gebruikt. U heeft een uitgavenlimiet van €1.250 tot €3.000. De kaart is voor de rest geheel gratis.

Hoe vraag ik een Cetelem Maestro kaart aan?

Om een Cetelem Maestro kredietkaart te krijgen, moet u voldoen aan de verschillende voorwaarden, zoals ouder zijn dan 18 jaar en niet staan op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan particulieren van de Nationale Belgische Bank. Twijfel niet om contact op te nemen met de bank, wanneer u andere voorwaarden wilt opvragen. U kan ook op onze website informatie vinden. U kan uw aanvraag voor een Cetelem Maestro kaart volledig online doen op de website van Cetelem. U moet in eerste instantie een formulier invullen met uw persoonlijke gegevens, op basis waarvan u een voorwaardelijk akkoord zal ontvangen. Wanneer het antwoord positief is, ontvangt u uw contract per email. U kan vervolgens uw aanvraag online afhandelen, waarbij de juridische documenten ook worden opgenomen. Tot slot, zodra Cetelem uw contract ontvangt, wordt uw aanvraag voor een Cetelem kredietkaart bevestigd en het definitieve antwoord binnen twee werkdagen naar u door gecommuniceerd. Wanneer uw aanvraag eenmaal is bevestigd wordt uw Cetelem kaart en uw geheime code naar uw huisadres toegestuurd.

Klik hier om de Cetelem kredietkaart met andere aanbieders te vergelijken.

U kan de status van uw aanvraag controleren door te klikken op de knop “mijn aanvraag opvolgen" geplaatst in de rechterbovenhoek op de thuispagina van de website van Cetelen. U kunt telefonisch ook contact met hen opnemen om uw aanvraag te controleren.

Waarom kiezen voor een Cetelem Maestro kaart?

De persoonlijke ruimte van Cetelem maakt het u mogelijk om uw bankzaken van uw Cetelem Maestro bijvoorbeeld online te beheren op elk gewenst moment, op uw computer, mobiele telefoon of tablet. U kunt onder andere in alle veiligheid op een geschikt moment uw kredieten beheren. U kan ook toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens op uw krediet, uw verzekeringen en uw kredietkaart. U kan daarnaast uw persoonlijke gegevens wijzigen, uw overzichten online raadplagen of direct betalingen verrichten met uw bankkaart in uw persoonlijke webruimte. Met de mobiele app kan u uw aanvragen volgen, informatie over de producten, simulatietool etc.
Met de mobiele app kan u uw aanvragen volgen, informatie over de producten, simulatietool etc.

Zoals de slogan al aangeeft “samen nog meer verantwoord", positioneert Cetelem zich als een onderneming die de klant stap voor stap wil begeleiden en zorgen voor de financiële middelen die haar klant nodig heeft voor het realiseren van haar project. De kredieten die zijn aangeboden door Cetelem beschrijven zij als “doordacht krediet". Voor de bank moet de klant zich ervan bewust zijn dat een krediet niet zonder consequenties zal zijn. De klanten, met dank aan de hulp van Cetelem, nemen doordachte beslissingen. De behoeften van de klanten worden voldaan, omdat Cetelem een verantwoorde en partner wil zijn en vertrouwen wilt winnen van haar klanten. De waarden van het bedrijf zijn vertegenwoordigd door het werk dat wordt verricht op een menselijke, billijke, transparante en doordachte manier. Cetelem hoopt op deze manier aan haar slogan te voldoen.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?