Details over financiële instellingen

Buy Way

Over Buy Way Personal Finance

De naam Buy Way Personal Finance werd geboren in januari 2011; de onderneming bestond daarvoor onder de naam Cetelem Belgium. Het is een van de belangrijke instellingen in België op het vlak van financiering in verkooppunten. Zij heeft meer dan 150 medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn in consumentenkrediet. Zij is ook partner van grote commerciële ketens zoals Ikea, Media Markt, Jetair Center en Ixina, maar ook van Belgische banken zoals Bpost bank.

Het aanbod kredietkaarten van Buy Way Personal Finance

De Buy Way Mastercard maakt het u mogelijk om aankopen te doen in meer dan 35 miljoen winkels in België en in het buitenland. Zij laat ook toe om aankopen te doen op het internet zoals het reserveren van een nachtje in een hotel. U kunt geld afhalen bij verschillende distributeurs overal in België en de hele wereld die beschikken over het Mastercard logo. U kunt 24u/24 uw uitgaven beheren en volgen dankzij Homebanking of de Buy Way app. U betaalt geen jaarlijkse bijdrage en de kaart maakt het u mogelijk om via maandelijkse aflossingen terug te betalen en uw kredietlijn opnieuw te gebruiken.
U kunt in winkelpunten ook een kredietkaart aanvragen die is verbonden met één van de partners van Buy Way.

Hoe een Buy Way Personal Finance kredietkaart krijgen

Om een Buy Way kredietkaart te krijgen, moet u, onder andere, volwassen zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Als u de Buy Way Mastercard wilt aanvragen, kunt u op onze site alvast meer informatie vinden. U kunt daarna de aanvraag doen via de website van Buy Way, per telefoon of door direct langs te gaan bij één van de partners van Buy Way Personal Finance. U kunt ook langsgaan bij een Buy Way Personal Finance kantoor om een kredietkaart aan te vragen.

Waarom Buy Way Personal Finance

De online dienst van Buy Way genaamd Homebanking maakt het u mogelijk om uw bankzaken te beheren vanop de computer wanneer u maar wilt. U kunt ook het beschikbare bedrag en uw maandelijks overzicht raadplegen, een storting doen of een verzekering onderschrijven.
De Buy Way app maakt het u mogelijk om het beschikbare bedrag van uw kredietopening te raadplegen, een bedrag over te maken of uw kredietlijn te verhogen via uw smartphone of tablet.

De Buy Way klantendienst staat klaar om uw vragen te beantwoorden over uw Buy Way krediet. Zij zijn beschikbaar van 8u30 tot 18u30 van maandag tot en met vrijdag.

De kredietinstelling heeft 5 engagementen: verantwoordelijkheid, toegankelijkheid, eenvoud, begeleiding en innovatie.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?