Details over financiële instellingen

BNP Paribas Fortis

Over BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis is de grootste Belgische bank en maakt deel uit van de Franse BNP Paribas Groep, een van de leiders in het Europese bankenlandschap met een internationaal bereik. In België worden zo’n 3,6 miljoen particulieren bediend door zo’n 8.500 werknemers. Er wordt niet alleen een breed gamma aan producten en diensten aangeboden aan particulieren, ook worden financiële oplossingen voorzien voor zelfstandigen, ondernemingen, openbare instanties en financiële instellingen. De bank biedt verschillende kredietkaarten aan, waaronder BNP Paribas Fortis Mastercard kredietkaarten en BNP Paribas Visa kaarten.

BNP Paribas Fortis kaarten: Visa en Mastercard aanbod

BNP Paribas Fortis biedt twee verschillende soorten kredietkaarten aan. De eerste soort is de BNP Paribas Visa kaart. Met een BNP Paribas Visa Classic kaart kan u bij miljoenen handelaars betalen, overal ter wereld en online. Daarnaast zijn er BNP Paribas Fortis Mastercard kredietkaarten. De MasterCard Gold laat u genieten van vier interessante verzekeringen : reisannulering, aankoopgarantie, aankoopgarantie online en kaartfraude. Ook krijgt u exclusieve aanbiedingen voor onvergetelijke ervaringen in grote steden als Londen of Parijs dankzij het programma Priceless Cities en kortingen bij Thalys, Avis en Hertz. Vergelijk zowel het BNP Paribas Fortis Mastercard aanbod als de BNP Paribas Visa kaarten onderaan de pagina.

De BNP Paribas Visa kaarten en Mastercard kaarten bieden allebei gratis uitstel van betaling, aangezien pas 9 dagen na de dag dat uw uitgaven worden gedaan, het bedrag van uw rekening gaat. Indien u uw uitgaven gespreid wilt terugbetalen, kan u beroep doen op de Optiline geldreserve die permanent beschikbaar is, maar waarvoor u enkel betaalt wanneer u het daadwerkelijk gebruikt. Indien u 12 verrichtingen per jaar doet met uw BNP Paribas Visa kaart of de MasterCard Gold kaart, krijgt u respectievelijk 1 maandbijdrage voor het Comfort Pack dienstenpakket of 1 maandbijdrage voor het Premium Pack terugbetaald. Tot slot kunt u zich aansluiten bij het Spaar&Pluk getrouwheidsprogramma waarmee u punten spaart bij iedere transactie van minstens € 25 die u doet met uw kaart. U kan 5 gespaarde punten inwisselen voor een Spaar& Pluk-aankoopbon t.w.v. € 5.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij BNP Paribas Fortis

Om een kredietkaart zoals een BNP Paribas Fortis Mastercard aan te vragen, moet u minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Bovendien moet u reeds klant zijn of worden bij BNP Paribas Fortis aangezien u een zichtrekening moet hebben waaraan u de kaart kan koppelen. U kan een kredietkaart gemakkelijk online aanvragen of in een kantoor. Klik hier om alle kredietkaarten van BNP Paribas en van andere banken te vergelijken

Waarom BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis ambieert de lokale economie te steunen en klanten met een zeer verschillend profiel altijd het juiste advies en de beste financiële oplossing te bieden. Wat de gemiddelde algemene klantentevredenheid betreft, heeft BNP Paribas Fortis in de enquête van het onafhankelijk onderzoeksbureau Gfk in september 2015 een score behaald van 7,7/10.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?