Details over financiële instellingen

Santander

Over Santander Consumer Finance België

Santander Consumer Finance maakt deel uit van de Santander Groep die werd opgericht in 1857. Santander Consumer Finance is opgericht in 2003, maar als sinds 1992 is de bank op de Belgische markt actief. Santander Consumer Finance richt zich op consumenten en handelaars. De groep Santander is wereldwijd actief en is de op vier na grootste bank in de wereld gebaseerd op de winst. Het hoofdkantoor van Santander Consumer Finance België is gevestigd in Merelbeke. De bank biedt leningen, maar ook andere financiële producten zoals een Santander kredietkaart genaamd de Santander Maestro Card.

De Santander Maestro Card kredietkaart

Santander biedt verschillende financiële producten aan, waaronder een kredietkaart , genaamd Santander Maestro Card.

Door middel van de Santander Maestro Card heeft u wat extra budget om uit te geven. U beschikt namelijk over een geldreserve tot € 2.500. Voor een hoger bedrag, raadt de bank u aan om een lening op afbetaling af te sluiten. Het bedrag dat u uitgeeft, kan u in kleine maandelijkse betalingen terugbetalen, waardoor een grote uitgave niet als een grote last voelt. Deze kaart maakt het u mogelijk om in Belgische, Europese en andere landen (Ijsland, Lichtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino en Zwitserland) winkels te betalen. Daarnaast kan u met deze kaart ook veilig eenvoudig online aankopen verrichten via eMaestro. U kunt met deze kaart ook contant geld opnemen, waarbij u wel kosten betaalt. Anders is de Santander kaart volledig gratis. Dankzij het beschermingsplan kan u zich verzekeren tegen onvoorziene omstandigheden. Zo heeft u de keuze tussen een overlijdensverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een onvrijwillige werkloosheidsverzekering. Deze zorgen ervoor dat u uw krediet kan terugbetalen als deze omstandigheden zich voordien. U kan voor meer informatie over de verzekeringen een kijkje nemen op de website van Santander.

U kan met de Santander Maestro Card ook kiezen voor de Cash Service. Deze zorgt ervoor dat u snel geld op uw zichtrekening kan laten storten. U hoeft enkel een eenvoudig telefoontje te plegen en op deze manier kan u geld over laten schrijven naar uw zichtrekening.

Hoe kan ik een Santander kaart krijgen?

Wanneer u graag een Santander kredietkaart wil aanvragen, kunt u dit op verschillende manieren doen. U kunt ten eerste een aanvraag indienen voor een Santander kaart via de website van Santander, wat geheel vrijblijvend en snel is. U vult daarbij een formulier in waar u ten eerste de gewenste kredietlimiet invult. U kunt de eID-kaartlezer gebruiken om uw persoonlijke gegevens automatisch te laten invullen. Heeft u deze gegevens ingevuld, dan geeft u vervolgens uw beroepsgegevens en de financiële informatie. Zorg dat u bij de aanvraag altijd uw identiteitskaart, bankkaart en een bewijs van uw maandinkomen bij de hand hebt. U kunt vervolgens uw aanvraag indienen. Wilt u uw aanvraag liever niet online doen, dan kunt u er altijd voor kiezen uw kredietkaart telefonisch aan te vragen.

Wanneer u een kredietkaart bij Santander Consumer Finance België aanvraagt, moet u 18 jaar zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Voor verdere voorwaarden kunt u de website van TopCompare.be raadplegen of contact opnemen met de bank. klik hier om de kredietkaart van Santander te vergelijken met andere banken.

Waarom een Santander kaart kiezen?

Santander Consumer Finance wil bekend staan als een betrouwbare en verantwoordelijke financiële dienstverlener. Zij wil een vriendelijke dienstverlening bieden en communiceren van mens tot mens. Zo wil zij een relatie opbouwen met haar klanten voor de lange termijn. Daarnaast is de overkoepelde organisatie, Santander groep, de op vier na grootste bank van de wereld op basis van de winst. Dit betekend dat de bank ervaren is en minder snel failliet zal gaan.

Homebanking van Santander zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw bankzaken via het internet kan beheren. U kunt u eenvoudig registeren via de website van Santander. U kunt tevens op de website een leenscan uitvoeren, waarbij u kunt checken wat best bij u past: een lening op afbetaling of een Santander kredietkaart zoals de Santander Maestro Card.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?