Details over financiële instellingen

Nagelmackers

Over Nagelmackers kredietkaarten

Bank Nagelmackers bestaat sinds 1747 en is daarmee de oudste Belgische bank. Zij biedt financiële producten aan voor zowel personal banking als private banking klanten. Zij telt 512 werknemers en 114 bankkantoren. De bank biedt meerdere Nagelmackers MasterCard kredietkaarten.

Het aanbod van Nagelmackers MasterCard kredietkaarten

Nagelmackers biedt 3 verschillende kredietkaarten waarmee u van verschillende voordelen kunt genieten. U kan met de kredietkaarten van Nagelmackers overal ter wereld betalen en geld afhalen waar een logo van MasterCard op de automaat staat. U ontvangt elke maand een gedetailleerde uitgavenstaat van uw kredietkaart. Als u geabonneerd bent op Online Banking van Nagelmackers, kan u ook online de staat van uw kredietkaart checken.

De Nagelmackers MasterCard Standard biedt een gebruikslimiet van € 1.250. Net zoals bij andere kredietkaarten, kunt u hiermee wereldwijd aankopen doen en geld afhalen. Daarnaast biedt deze kaart ook enkele productverzekeringen, zoals aankoopbescherming en verzekering voor veilige online transacties, en reisverzekeringen , zoals verzekering voor vluchtvertraging en vertraagde bagage. De som van uw uitgaven met uw kredietkaart worden 1 keer per maand van uw rekening afgehouden. Bij deze Nagelmackers Mastercard betaalt u een jaarlijkse bijdrage van € 25.

Een andere kredietkaart van Nagelmackers is de Nagelmackers MasterCard Gold. Met deze kaart beschikt u over een gebruikslimiet van € 2.500. Hier kunt u genieten van nog meer verzekeringen: aankoopbescherming, verzekering voor veilige online transacties, vertraagd vertrek, vertraagde bagage, eigen risico autohuur en ticketannulatie. Bij deze kaart betaalt u een jaarlijkse bijdrage van € 42.

De laatste kaart die Nagelmackers aanbiedt is de Nagelmackers MasterCard Platinum. Met deze kaart hebt u een gebruikslimiet van € 5.000, de hoogste van alle Nagelmackers kaarten. Ook deze kaart biedt een uitgebreid verzekeringspakket, namelijk: aankoopbescherming, verzekering voor veilige online transacties, vertraagd vertrek, vertraagde bagage, eigen risico huurauto en ticketannulatie. Bij deze Nagelmackers MasterCard kredietkaart betaalt u een jaarlijkse bijdrage van € 42.

Hoe kan ik een Nagelmackers kredietkaart krijgen?

Wanneer u een kredietkaart bij Nagelmackers wil aanvragen, moet u een zichtrekening hebben bij de bank. Daarnaast mag u niet op de zwarte lijst staan van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren en moet u ouder zijn dan 18 jaar. Klik hier om alle Nagelmackers MasterCard kredietkaarten met andere banken te vergelijken.

Voor meer voorwaarden kan u op de website van TopCompare.be kijken of contact opnemen met de bank. U kan via de officiële website een afspraak maken of langsgaan bij een bankkantoor van Nagelmackers om uw Nagelmackers MasterCard kredietkaart aan te vragen. Kijk op de website van Nagelmackers om het kantoor te vinden dat het dichtst bij u in de buurt is.

Waarom kiezen voor een Nagelmackers MasterCard?

Nagelmackers is een bank actief in private & personal banking. Zij is ervan overtuigd dat uw geld pas waardevol wordt wanneer u uw dromen waarmaakt en hier willen de adviseurs van de bank u bij helpen. Zij wil dit doen door een gepersonaliseerde aanpak en door naar u te luisteren, zodat zij voor u de juist oplossing vindt. Zij richt zich daarvoor op de meer gegoede particulieren.

Nagelmackers hoeft niet per se voorop te lopen wat digitale ontwikkelingen betreft, maar wil wel graag met de tijd mee gaan. Daarom biedt zij online platformen aan zoals Online Banking & Mobile Banking van Nagelmackers. U kunt hiermee al uw dagelijkse bankzaken verrichten.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?