Details over financiële instellingen

Miles & More

Over Miles & More

Met meer dan 29 miljoen leden is Miles & More het grootste getrouwheidsprogramma voor frequente reizigers in Europa. De organisator van het programma, Miles & More GmbH, is sinds september 2014 een volwaardige onderneming en voor 100% dochter van moedermaatschappij Deutsche Lufthansa AG. Dit getrouwheidsprogramma is opgericht op 1 januari 1993 in Duitsland samen met 7 partners. Het wordt gebruikt door Europese vliegtuigmaatschappijen, waaronder Swiss, Germanwings, Austrian Airlines en Brussels Airlines, maar ook door andere vliegtuigmaatschappijen binnen de Star Alliance groep (Singapore Airlines, Air New Zealand, United Airlines, Air China, etc.).

Het programma laat u toe om mijlen te sparen bij deze maatschappijen door vluchten te boeken of door andere aankopen te doen in winkels of online. De gespaarde mijlen kan u vervolgens inwisselen voor gratis vluchten of upgrades (bijvoorbeeld van economy naar business class) bij Miles & More partners, maar ook voor andere privileges. Deelname aan het programma is gratis.

Het aanbod van kredietkaarten van Miles & More

Miles & More biedt 3 verschillende kredietkaarten aan waarvan er twee worden uitgegeven in samenwerking met American Express : Brussels Airlines Premium American Express en Brussels Airlines Preferred American Express. U kan een uitgebreide beschrijving van deze kaarten op de pagina van de financiële instelling American Express vinden.

De kredietkaart Brussels Airlines MasterCard laat u toe om te genieten van talrijke voordelen. Iedere euro die u uitgeeft met de kaart geeft u recht op 1 mijl in uw account. Een welkomstgeschenk van 2.000 mijlen wordt u aangeboden wanneer u een eerste aankoop met de kaart doet. Er geldt geen vervaldatum voor mijlen, op voorwaarde dat u de kaart iedere maand gebruikt en dat u minstens 3 maanden kaarthouder bent. Als u een van deze voorwaarden niet respecteert, wordt de vervaldatum van de mijlen gereactiveerd (3 jaar).
U kan ook genieten van verschillende verzekeringen, zoals een reisongevallen- en reisongemakkenverzekering, annulatieverzekering, verzekering bij diefstal met geweld van portefeuille of handtas, bagageverzekering, beste prijsgarantie en een veilig online verzekering. De jaarlijkse bijdrage voor de kredietkaart is 90 euro.
Klik hier om de Miles & More kredietkaarten te vergelijken met kaarten van andere aanbieders.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij Miles & More

Om een Miles & More kredietkaart te krijgen, moet u enkele voorwaarden vervullen. Zo moet u meerderjarig zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. U kan uw aanvraag online doen door het ingevuld en ondertekend formulier samen met alle noodzakelijke documenten per mail te sturen of door het formulier af te drukken en vervolgens per post op te sturen.
Om een aanvraag te doen, moet u het formulier invullen met uw persoonlijke gegevens, contactgegevens, professionele gegevens en bankgegevens.
U moet verschillende documenten bijvoegen. Voor Belgische inwoners volstaat een geldige kopie van uw Belgische identiteitskaart. Alle anderen moeten een geldige kopie bijvoegen van hun Europese identiteitskaart of internationaal paspoort. Ook wordt een kopie van uw laatste salarisstrook, aanslagbiljet, water-, gas- of elektriciteitsfactuur gevraagd.

Waarom Miles & More

U kan ook mijlen verzamelen via banken en verzekeringen. Bijvoorbeeld kan u 2 mijlen verdienen voor iedere euro die u uitgeeft bij Europ-Assistance.
U kan ook mijlen verdienen wanneer u zich inschrijft voor een Business Gold abonnement of een abonnement op het tijdschrift The Economist.
Als lid van Bizz Club dat hoort bij het getrouwheidsprogramma van Proximus en bij Miles & More, kan u uw Bizz Club punten inwisselen voor Miles & More mijlen.
U kan ook mijlen bijeen sparen door te winkelen in bepaalde winkels, zoals de FC Bayern München shop, Chic Outlet Shopping, Lufthansa WorldShop en andere.
Mijlen kunt u sparen bij de talrijke partners die deelnemen aan het Miles & More programma.
Tot slot kan u gemakkelijk en snel een overzicht krijgen van uw mijlensaldo dankzij de applicatie en de online dienst “Mijn Miles & More".

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?