Details over financiële instellingen

bpost bank

Over bpost bank

bpost bank, voorheen Bank van de Post, werd opgericht in 1995. Ze bedient meer dan 1,1 miljoen Belgische klanten in 680 postkantoren. Eind 2015 bedroeg de omzet van de bank meer dan 2,4 miljard euro.

Het aanbod van kredietkaarten bij bpost bank

bpost bank biedt een MasterCard kredietkaart in samenwerking met Buy Way. U kan er overal in België en in het buitenland mee betalen en geld afhalen bij de handelaren die behoren tot het netwerk van MasterCard. U kan er ook aankopen mee doen online. Indien gewenst kan u een kredietopening van €1.250 tot €5.000 krijgen en u kan uw aankopen zo stapsgewijs terug te betalen. De jaarlijkse bijdrage is gratis het eerste jaar en €17,50 de volgende jaren. U kan gemakkelijk uw transacties en uittreksels online raadplegen op de website van Buy Way of per telefoon. De kredietkaart biedt verder geen bijkomende voordelen.

Hoe vraag ik een kredietkaart aan bij bpost bank

U kan een MasterCard bpost kredietkaart verkrijgen op twee mogelijke manieren. Ofwel kan u uw aanvraag online doen door een formulier in te vullen, ofwel kan u naar het dichtstbijzijnde bpost postkantoor gaan. U dient te voldoen aan enkele voorwaarden, onder andere minstens 18 jaar oud zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren te staan. Andere voorwaarden kunnen gevraagd worden, aarzel dus niet contact op te nemen met de bank om hierover meer te weten te komen. Klik hier om de kredietkaart van bpost met andere banken te vergelijken.

Waarom bpost bank

U kan op ieder moment uw rekening gemakkelijk raadplegen vanop uw smartphone via MOBILEbanking, vanop uw PC via PCbanking of via uw telefoon met PHONEbanking.

bpost bank zet zich in om voor eenieder aangepaste diensten aan te bieden door zeer dicht bij haar klanten te staan. De bank heeft een tevredenheidsenquête uitgevoerd waaruit bleek dat 94 % van haar klanten tevreden of zeer tevreden waren van de aangeboden diensten. Bovendien kent 93% van de Belgen het merk ‘bpost bank’.

bpost bank beweert een andere positionering te hebben dan andere banken door transparante en voordelige tarieven te bieden. De waarden van de bank « eenvoudig, betrouwbaar en voor iedereen » moeten ook de strategie van de bank voorstellen.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?