Details over financiële instellingen

CPH Banque

Over CPH Bank

CPH Bank werd opgericht in 1930 en was toen bekend onder de naam ‘Crédit Professionnel du Hainaut’. De bank telt een dertigtal kantoren in de provincies Henegouwen, Namen en Waals-Brabant en zo’n 220 medewerkers. CPH Bank definieert zichzelf als een lokale bank die nabijheid en een KMO aanpak hoog in het vaandel draagt.

Op initiatief van de bank werd in 2007 een verzekeringstak opgericht, CPH Life. CPH Bank is sinds 1 juli 2005 actief lid van de ‘Confédération Internationale des Banques Populaires’ (CIBP). De banken en financiële instellingen die dezelfde coöperatieve waarden delen zijn ondergebracht in deze internationale niet-gouvernementele organisatie.

Het aanbod van kredietkaarten bij CPH Bank

CPH Bank biedt twee kredietkaarten: Visa Classic CPH Bank en Visa Premier CPH Bank.
De twee kredietkaarten laten u toe om geld af te halen in alle geldautomaten in België en in het buitenland, maar ook om al uw aankopen te betalen overal ter wereld of op internet.
De Visa Classic kaart heeft een flexibele uitgavenlimiet, gaande van 250 tot 3.750 euro. Met de Visa Premier kaart kan u daarentegen een uitgavenlimiet kiezen die meer dan 3.750 euro per maand bedraagt. Dankzij deze kredietkaarten moet u geen interesten betalen gedurende 30 dagen.
De CPH Visa Classic kaart kost jaarlijks 27 euro en de prijs van een bijkomende kaart is 18 euro per jaar.
De CPH Visa Premier kaart kost jaarlijks 45 euro en voor een bijkomende kaart betaalt u 30 euro per jaar.
De kredietkaarten bieden geen bijkomede voordelen.
Klik hier om de kredietkaarten van CPH Bank te vergelijken met de kaarten van andere aanbieders.

Hoe kan ik een kredietkaart aanvragen bij CPH Bank>

Om een kredietkaart te krijgen bij CPH Bank, moet u voldoen aan enkele voorwaarden. Zo moet u onder andere minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, aarzel niet om een kijkje te nemen op TopCompare.be of contact op te nemen met de bank om meer informatie te krijgen.
Om een aanvraag te doen voor een kredietkaart moet u rechtstreeks naar een van de CPH kantoren gaan. U kan ook telefonisch contact opnemen met de bank of online een afspraak maken in een van haar kantoren.

Waarom CPH Bank

U kan gemakkelijk uw bankzaken beheren dankzij de online bankdienst en de mobiele applicatie, op eender welk moment en eender welke plaats. De CPH Mobile app kan u gebruiken vanop uw smartphone of tablet en laat u toe om onder andere het dichtstbijzijnde CPH kantoor te lokaliseren en praktische informatie te krijgen. U kan er eenvoudigweg uw rekeningsaldo, doorgevoerde transacties en aankopen gedaan met uw kaart op raadplegen. Tot slot is het ook mogelijk om overschrijvingen te doen.
Deze verrichtingen kunnen ook gedaan worden vanop uw PC via de online bankdienst CPHNet. U moet enkel een formulier invullen om u te abonneren op deze dienst.

CPH Bank wil altijd haar KMO-geest, authenticiteit, onderscheidend karakter en succes behouden. Ze is een lokale bank die steeds nabij is en wil gezien worden als een echte KMO. De teams en medewerkers van de bank dragen ertoe bij om deze bedrijfscultuur te laten voortbestaan door een kwaliteitsservice te verzekeren voor de klanten van CPH Bank. De teams nemen getrouw hun verantwoordelijkheid op, wat tot tevreden klanten en succes leidt.
Sport heeft een belangrijke plaats in de bedrijfscultuur van CPH Bank en er wordt dan ook veel belang aan gehecht. Zo is de bank een trotse sponsor van verschillende regionale sportclubs, zoals Spirou Basket Club en de Estudiantes Handball Club Tournai. Bovendien is ze ook een partner van regionale evenementen, zoals Teledon, Festival Scène sur Sambre en Ronquières Festival.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?