Details over financiële instellingen

ING

Over ING België

ING België, vroeger bekend onder de naam Bank Brussel Lambert, maakt deel uit van de ING groep sinds 1998 en draagt haar naam sinds 2003. In België telt de bank 2,5 miljoen klanten.

Het aanbod van kredietkaarten bij ING

De ING bank biedt 3 verschillende kredietkaarten aan, elke aangepast aan een ander profiel. Allereerst is er de ING Visa Classic. Deze klassieke ING Visa kaart biedt u alle basisfaciliteiten aan van een Visa kredietkaart. Bovendien, kunt u genieten van 3 gratis verzekeringen: de aankoopgarantie, de verzekering voor levering van aankopen op het internet en de reisongevallenverzekering. De aflossingen gehecht aan uw ING Visa Classic kaart gebeuren elke maand automatisch op een specifieke datum. Daarnaast is er de ING MasterCard kaart, bekend als de ING Card, de flexibele ING kredietkaart. Met de ING MasterCard kaart kan u eveneens genieten van de drie verzekeringen, maar aflossingen gebeuren nu op uw eigen tempo. Tot slot biedt ING ook de ING MasterCard Gold kaart aan. Met deze laatste kan u genieten van een verhoogde kredietopening en een compleet verzekeringspakket. Het gratis verzekeringspakket van de ING Mastercard Gold bestaat uit zes verschillende verzekeringen: de aankoopverzekering, de verzekering voor levering van aankopen op het internet, verlengde fabrieksgarantie, reisongevallenverzekering, reisannuleringsverzekering en fraudeverzekering.

Hoe vraag ik een ING kredietkaart aan?

Om een kredietkaart bij ING, zoals de ING MasterCard of ING Visa aan te vragen, moet u opnieuw minstens 18 jaar zijn en niet ingeschreven staan op de zwarte lijst van de Centrale van Kredieten voor Particulieren bij de Belgische Nationale Bank. U kunt alleen een ING kredietkaart aanvragen wanneer u een rekening heeft bij de bank. Om een zichtrekening te openen heeft u 2 opties: u kan langsgaan bij een ING kantoor of deze gratis online aanvragen. Als u al een rekening heeft bij ING Bank, kan u uw ING Visa, ING Mastercard of ING Card online aanvragen en vult u enkele persoonlijke gegevens in. Het gaat om algemene persoonlijke informatie (naam, leeftijd, adres, etc.), informatie over uw werksituatie en details over uw financiële situatie. De bank heeft het recht om uw aanvraag voor bijvoorbeeld de ING Visa kaart te weigeren als ze van mening is dat uw financiële situatie niet geschikt is voor de ING kredietkaart. Wanneer de bank beslist dat u aan alle voorwaarden voldoet, zal u een contract moeten ondertekenen. Klik hier om alle ING kredietkaarten met die van andere banken te vergelijken.

Waarom ING?

Het doel van de ING bank luidt: "mensen in staat stellen een stap voor te zijn, in het leven en in zaken". Met duurzame oplossingen en visionaire personeels- en directieleden probeert de bank haar toekomst en die van haar klanten te verbeteren door hen de financiële middelen te geven die zij nodig hebben. ING wil ook beschikbaar en toegankelijk zijn en gemakkelijke oplossingen aan haar cliënteel bieden.

ING biedt verschillende digitale distributiekanalen aan voor klanten die hun rekeningen en kaarten altijd en overal willen beheren. De klanten van de ING Bank België hebben zowel toegang tot de website, de applicatie Home’Bank, het ING Contact Center, als tot 1.400 Self’Bank apparaten. De mobiele applicatie biedt u verschillende functies die up-to-date zijn qua technologie, zoals de connectie via Touch ID (vingerscan) op bepaalde telefoons, maar ook de raadpleging van uw saldo op uw smartphone zonder dat u zich hoeft in te loggen.

provider-cc.spinner.text

Vind je de kredietkaart waar je naar op zoek bent niet?
Welke kredietkaarten wilt u vergelijken?