Details over financiële instellingen

Axa Bank

Over AXA Bank

AXA Bank is actief als bank, vermogensbeheerder en daarnaast ook verzekeraar, als onderdeel van AXA Group. Deze groep komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar is nu wereldwijd actief. AXA Bank in België telt 1 miljoen klanten en 850 werknemers. Zij heeft 700 bankagentschappen in België en heeft haar hoofdkantoor in Brussel.

Het aanbod van leningen bij AXA Bank

AXA Bank biedt verschillende leningen aan en maakt het u mogelijk zowel te lenen voor uw woning, voor een auto of voor verschillende (andere) projecten.

De leningen die AXA Bank voor uw woning aanbiedt zijn het woonkrediet, maar ook een lening voor een renovatie of een energiebesparende renovatie. U kunt met de renovatielening een bedrag lenen van €2.500 tot €75.000. U hoeft hiervoor geen hypotheek te hebben en u betaalt geen notaris- of expertisekosten. De aflossingsperiode kan variëren van minimaal 12 tot maximaal 180 maanden. Afbetalen doet u via maandelijkse betalingen tegen een vaste rentevoet.

Voor energiebesparende renovaties aan uw huis kunt u, net als bij de renovatielening, een bedrag aanvragen tussen €2.500 en €75.000. Ook hiervoor hoeft u geen hypotheek te hebben en geen notaris- of notariskosten te betalen. U heeft een aflossingsperiode van minimaal 12 maanden en maximaal 180 maanden. Afbetalen doet u ook via maandelijkse betalingen tegen een vaste rentevoet.

De autolening van AXA Bank financiert zowel nieuwe als tweedehands auto’s. U kan tot 110% van de waarde lenen, ook bij tweedehandsauto’s, om bijkomende kosten zoals verzekeringen te bekostigen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen auto’s of moto’s die maximum twee jaar oud zijn en voertuigen die ouder zijn dan 2 jaar maar niet meer dan 5 jaar. U kunt voor beide type voertuigen een bedrag lenen van minimaal €2.500 en maximaal €75.000. De aflossingsperiode voor een nieuwe wagen is minimaal 12 maanden en maximaal 48 maanden. Voor een tweedehands auto kan deze een jaar langer zijn, namelijk minimaal 12 maanden en maximaal 60 maanden. Wanneer het een lening betreft voor een mobilehome, is de maximale looptijd 120 maanden. Afbetalen doet u ook via maandelijkse betalingen tegen een vaste rentevoet. Een wagen ouder dan 5 jaar of goedkoper dan €2.500 kunt u enkel via een persoonlijke lening financieren.

De persoonlijke lening van AXA Bank kunt u gebruiken voor allerlei soorten doeleinden. Zo kunt u deze gebruiken om uw woning in te richten, nieuwe meubels te kopen, studies te financieren, op vakantie te gaan, etc. Met deze lening hoeft u niet uw spaargeld aan te spreken voor uw project. U krijgt deskundig advies waardoor uw budget in evenwicht blijft. U kunt een minimum bedrag lenen van €2.500 en maximum €50.000. U moet de lening terug betalen in 12 of 24 maanden. U betaalt ook hier vaste maandelijkse aflossingen tegen een vaste rentevoet.

Hoe vraag ik een lening aan bij AXA Bank

Wanneer u een lening wil aanvragen bij AXA Bank kunt u een simulatie maken op onze website of op de website van AXA Bank. Een AXA-bankagent kan u daarnaast advies op maat geven. U kunt op de website een afspraak maken met de bank, zodat u uw lening aan kunt vragen. Wanneer u een lening aanvraagt, heeft u een identiteitsbewijs en een bewijs van inkomen nodig. Daarnaast moet u ouder dan 18 jaar zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Voor de autolening en renovatielening (ook energiebesparende renovaties) moet u ook ondertekende offertes, overeenkomsten of facturen meenemen om het krediet te kunnen aanvragen.

Waarom AXA Bank

AXA Bank wil haar klanten dichtbij hebben door haar online aanbod en een sterk verankerd lokaal netwerk. Het online aanbod van AXA Bank bestaat uit Homebanking, dat u thuis van achter uw computer kunt gebruiken, en Mobile banking, dat u kunt gebruiken met uw tablet of smartphone. Beide platformen zijn beveiligd, zodat u veilig uw bankzaken kan doen. Ook zijn ze gratis. FAST gebruikt AXA Bank om haar identiteit te benoemen. Elke van deze letters hebben een betekenis: Fair, Attentive, Simple, Transparant.

Daarnaast zet de bank zich ook in voor goede doelen. Zo is de bank al jaren vrijwilliger via AXA Harten Troef, biedt zij ondersteuning aan 450 verenigingen en is zij partner bij redders aan zee.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?