Menu
Details over financiële instellingen

Cetelem

Over Cetelem

Cetelem, gespecialiseerd in kredieten aan particulieren, is een merk van Alpha Credit en maakt deel uit van de BNP Paribas Groep. Haar productengamma houdt talrijke persoonlijke leningen in, maar ook een Maestro kaart met een kredietlijn en verzekeringsproducten. Cetelem biedt haar diensten uitsluitend online of telefonisch aan.

Het aanbod van Cetelem leningen

Cetelem biedt u een breed gamma van persoonlijke leningen. Dit gamma bestaat uit Cetelem autoleningen, motorleningen, leningen voor interieurinrichting, renovatieleningen, groene renovatieleningen, leningen voor een huwelijk en studieleningen.

De Cetelem autolening laat u toe om geld te lenen om de aankoop van een nieuwe of tweedehands wagen te financieren. De tweedehands auto kan minder of meer dan 36 maanden oud zijn. Zoals vele banken laat Cetelem u toe om tot 110% van de aankoopwaarde te lenen. Deze bijkomende som bij de Cetelem autolening maakt het mogelijk om de belasting op inverkeerstelling (BIV) en verkeersbelasting te betalen, maar ook bijvoorbeeld verzekeringen. De bank biedt bovendien een verzekering aan bij de Cetelem autolening. Met de verzekering Bescherming van Cetelem kan u de terugbetaling van uw krediet verzekeren. Deze verzekering dekt u in geval van ziekte, ongeval, overlijden of ontslag op uw werk. De leningen voor huisinrichting van Cetelem zijn de geschikte lening om uw leef comfort te verbeteren en helpt u bij het uitrusten en inrichten van het interieur in uw huis.

De renovatielening laat u op zijn beurt toe om alle soorten verbouwingen te financieren. U kan kleine of grote renovaties zelf uitvoeren of de hulp inschakelen van professionelen. Cetelem biedt ook een ecologische lening aan tegen een aantrekkelijkere rentevoet dan de lening voor huisinrichting of de gewone renovatielening. Deze Cetelem lening laat u toe talrijke energiebesparende projecten te realiseren. Hiermee kan u bijvoorbeeld een pelletkachel aankopen, maar ook de vervanging of het onderhoud van uw verwarmingsketel of de vervanging of plaatsing van uw dak-, vloer- en muurisolatie financieren. U vindt een volledige lijst van werkzaamheden die in aanmerking komen op de website van Cetelem. Een huwelijkslening en studielening u financieel helpen in deze belangrijke momenten in uw leven. Tot slot laat de Cetelem persoonlijke lening voor alle doeleinden u toe om eender welk project uit te voeren. U kan lenen voor een periode van 12 tot 120 maanden (afhankelijk van het bedrag dat u leent). U kan bij een Cetelem persoonlijke lening minimaal €2.500 en maximaal €75.000 lenen. U betaalt terug via vaste maandelijkse aflossingen die vooraf bepaald zijn, gedurende een vaste looptijd.

Hoe vraag ik een Cetelem lening aan?

De Cetelem lening aanvraag verloopt in drie eenvoudige stappen. Eerst moet u online een aanvraag doen. U kan een simulator gebruiken om na te gaan welke lening het beste bij u past en vervolgens de nodige persoonlijke gegevens invullen in een formulier, waarna u uw aanvraag kan volgen in een persoonlijke ruimte. Uw aanvraag zal geanalyseerd worden door specialisten van Cetelem. Als uw aanvraag goedgekeurd is, zal u een contract per mail ontvangen. Het volstaat om deze af te drukken, te ondertekenen en terug te sturen per post. Zodra Cetelem de getekende documenten ontvangen heeft, zal het geleende bedrag in kwestie op uw bankrekening gestort worden. Om een lening te krijgen bij een financiële instelling, dient u te voldoen aan verschillende voorwaarden. Dit is ook het geval bij Cetelem. U moet onder andere minstens 18 jaar oud zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, aarzel dus niet om de klantendienst van Cetelem te contacteren voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een Cetelem lening?

Cetelem positioneert zich als een onderneming met de slogan ‘samen nog verantwoorder’. Ze wil haar klanten gaandeweg bijstaan en de nodige financiële middelen aanbieden zodat ze hun geplande projecten kunnen uitvoeren. Cetelem biedt enkel ‘doordachte’ kredieten aan, omdat ze het heel belangrijk vindt dat de klant op voorhand goed heeft nagedacht over de aanvraag en de gevolgen hiervan. Hierdoor helpt Cetelem haar klanten betere beslissingen te maken in hun leven. De bank wil een verantwoorde en betrouwbare partner zijn die de behoeften van haar klanten respecteert. Vanuit de waarden van de onderneming ambieert het op een menselijke, rechtvaardige, transparante en doordachte manier te werken.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?