Lening Cetelem: vraag je lening in enkele klikken aan

De belangrijkste waarden van Cetelem zijn een verantwoordelijke manier van werken en transparante communicatie. Wil je een lening bij Cetelem aanvragen? Doe dit dan via TopCompare: online én veilig. Vergeet ook niet om andere banken te vergelijken, zodat je een goed beeld hebt van de markt.


De onderstaande resultaten dienen slechts als voorbeeld en zijn gebaseerd op een lening van € 7.500 met een looptijd van 36 maanden.

Filteren op
DHB Bank DHB persoonlijke lening alle doeleinden
Tijdelijk aanbod
DHB Bank
€ 7.992
Totale aflossing
4,25%
Jaarlijkse rentevoet
€ 222
Maandelijkse aflossing
  • Bedrag tussen €5000 en €100.000 ; Duur van 36 tot 120 maanden
  • Bedrag tussen €5000 en €100.000 ; Duur van 36 tot 120 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €5000 en €100.000; Duur van 36 tot 120 maanden
Online aanvraagprocedure
De rentevoeten voor de looptijden van 85 tot 120 maanden zijn telefonisch en in kantoren van DHB Bank beschikbaar

Meer over deze financiële instelling
DHB Bank is een Nederlandse internationale bank met Turkse wortels. Eind 2015 werkten er in totaal 128 mensen in 7 kantoren in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Ondanks dat het gespecialiseerd is in het verlenen van handelskredieten aan Turkse ondernemingen die buiten Turkije actief zijn, richt het zich ook op particulieren door leningen te verstrekken aan gunstige voorwaarden.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Carrefour Finance Carrefour Finance persoonlijke lening alle doeleinden
Carrefour Finance
€ 8.021
Totale aflossing
4,5%
Jaarlijkse rentevoet
€ 223
Maandelijkse aflossing
  • Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden
  • Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €3700 en 40 000€; Duur van 6 tot 84 maanden
Online aanvraagprocedure
Minimumduurtijd reeds vanaf 6 maanden

Meer over deze financiële instelling
Carrefour Finance, of ook wel Fimaser genoemd, is een onderdeel van Carrefour Belgium. Deze bank is opgericht in 1989. Van origine is Carrefour opgericht als supermarktketen, maar heeft zich ook uitgebreid naar financiële producten zoals kredietkaarten en leningen op afbetaling.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Beobank Beobank persoonlijke lening 'Comfortlening Plus' Beobank
Populair
  • Geen dossierkosten
Aion Bank Aion Bank persoonlijke lening
Aion Bank
€ 8.066
Totale aflossing
4,89%
Jaarlijkse rentevoet
€ 224
Maandelijkse aflossing
  • Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen.
  • Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen.
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €500 en €50.000; Duur van 12 tot 60 maanden
100% online proces
Vooruitbetaling : 0%
Als je ergens anders een lagere rentevoet vindt, zal Aion Bank dit matchen

Meer over deze financiële instelling
Aion Bank is een volledig digitale bank met een vestiging in Brussel. De digitale bank werkt met abonnementsformules. Afhankelijk van de gekozen formule krijgen de klanten toegang tot allerhande diensten, gaande van een gereglementeerde spaarrekening tot een tool die je helpt om je financiën te beheren.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Europabank Europabank persoonlijke lening alle doeleinden
Populair
  • Bedrag tussen €2500 en €100.000; Duur van 12 tot 120 maanden
bpost bank bpost bank persoonlijke lening alle doeleinden
bpost bank
€ 8.305
Totale aflossing
6,95%
Jaarlijkse rentevoet
€ 231
Maandelijkse aflossing
  • Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
  • Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
Belangrijke eigenschappen
Bedrag tussen €2500 en €50.000; Duur van 24 tot 120 maanden
Online aanvraagprocedure
Geen verplichting om klant te zijn

Meer over deze financiële instelling
bpost bank, voorheen bekend onder de naam Bank van de Post, is een Belgische bank opgericht in 1995. Haar omzetcijfer bedroeg meer dan 2,4 miljard euro eind 2015.

Voor meer details, klik hier.

Aanbod enkel ter referentie
Wij vergelijken de leningen met een looptijd van minimum 3 maanden tot maximum 120 maanden. Het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) is afhankelijk van het type lening en het gekozen bedrag en de looptijd van de lening. Het kan variëren van minimum 1,44% tot maximum 18,5%. Representatief voorbeeld: als u online een persoonlijke lening voor alle doeleinden aangaat van €5.000, terug te betalen in 24 maanden en met een JKP van 5,70% (vaste actuariële debetrentevoet van 5,70%), betaalt u elke maand €220,60 af. Het totaal af te lossen bedrag zal €5.294,40 zijn.

Vergelijk leningen in België

Cetelem, gespecialiseerd in kredieten aan particulieren, is een merk van Alpha Credit en maakt deel uit van de BNP Paribas Groep. Het productengamma houdt talrijke persoonlijke leningen in, maar ook een Maestro-kaart met een kredietlijn en verzekeringsproducten. Cetelem biedt haar diensten uitsluitend online of telefonisch aan.

Cetelem biedt een breed gamma van persoonlijke leningen aan. Dit gamma bestaat uit Cetelem autoleningen, motorleningen, leningen voor interieurinrichting, renovatieleningen, groene renovatieleningen, leningen voor een huwelijk en studieleningen.

Met de Cetelem autolening kun je geld lenen om de aankoop van een nieuwe of tweedehands wagen te financieren. De tweedehands auto kan minder of meer dan 36 maanden oud zijn. Zoals vele banken laat Cetelem je toe om tot 110% van de aankoopwaarde te lenen. Deze bijkomende som bij de Cetelem autolening maakt het mogelijk om de belasting op inverkeerstelling (BIV) en verkeersbelasting te betalen, maar ook bijvoorbeeld verzekeringen. De bank biedt bovendien een verzekering aan bij de Cetelem autolening. Met de verzekering Bescherming van Cetelem kan je de terugbetaling van je krediet verzekeren. Deze verzekering dekt je in het geval van ziekte, ongeval, overlijden of ontslag op je werk. De leningen voor huisinrichting zijn de geschikte lening om je leefcomfort te verbeteren en helpt je bij het uitrusten en inrichten van het interieur in je huis. De Cetelem renovatielening laat je op zijn beurt toe om alle soorten verbouwingen te financieren. Je kan kleine of grote renovaties zelf uitvoeren of de hulp inschakelen van professionelen. Deze bank biedt ook een ecologische lening aan tegen een aantrekkelijkere rentevoet dan de lening voor huisinrichting of de gewone renovatielening. Deze Cetelem lening laat je toe talrijke energiebesparende projecten te realiseren. Hiermee kan je bijvoorbeeld een pelletkachel aankopen, maar ook de vervanging of het onderhoud van je verwarmingsketel of de vervanging of plaatsing van je dak-, vloer- en muurisolatie financieren. Je vindt een volledige lijst van werkzaamheden die in aanmerking komen op de website van Cetelem. Tot slot laat de Cetelem persoonlijke lening voor alle doeleinden je toe om eender welk project uit te voeren. Je kan lenen voor een periode van 12 tot 120 maanden (afhankelijk van het bedrag dat je leent). Je kan bij een Cetelem lening minimaal € 2.500 en maximaal € 75.000 lenen. Je betaalt terug via vaste maandelijkse aflossingen die vooraf bepaald zijn, gedurende een vaste looptijd. Ook een huwelijkslening en studielening kan je financieel helpen in de belangrijke momenten in je leven. Op onze website kun je ook de leningen van andere banken vergelijken.
De Cetelem lening aanvraag verloopt in drie eenvoudige stappen. Eerst moet je online een aanvraag doen. Je kan een simulator gebruiken om na te gaan welke lening het best bij je past en vervolgens de nodige persoonlijke gegevens invullen in een formulier, waarna je je aanvraag kan volgen in een persoonlijke ruimte. Je aanvraag zal geanalyseerd worden door specialisten van Cetelem. Als je aanvraag goedgekeurd is, zal je een contract per mail ontvangen. Het volstaat om deze af te drukken, te ondertekenen en terug te sturen per post. Zodra de bank de getekende documenten ontvangen heeft, zal het geleende bedrag in kwestie op je bankrekening gestort worden. Om een lening te krijgen bij een financiële instelling, dien je te voldoen aan verschillende voorwaarden. Dit is ook het geval bij Cetelem. Je moet onder andere minstens 18 jaar oud zijn en niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Andere voorwaarden kunnen van toepassing zijn, aarzel dus niet om de klantendienst van Cetelem te contacteren voor meer informatie.
Cetelem positioneert zich als een onderneming met de slogan ‘samen nog verantwoorder’. Deze bank wil klanten gaandeweg bijstaan en de nodige financiële middelen aanbieden, zodat ze hun geplande projecten kunnen uitvoeren. Cetelem biedt enkel ‘doordachte’ kredieten aan, omdat deze bank het zeer belangrijk vindt dat de klant op voorhand goed heeft nagedacht over de aanvraag en de gevolgen hiervan. Hierdoor helpt Cetelem klanten betere beslissingen te maken in hun leven. De bank wil een verantwoorde en betrouwbare partner zijn die de behoeften van alle klanten respecteert. Vanuit de waarden van de onderneming ambieert het op een menselijke, rechtvaardige, transparante en doordachte manier te werken.