Details over financiële instellingen

Fintro

Over Fintro

Fintro is een Belgische bank die tot de BNP Paribas Groep behoort. Haar distiributienetwerk bestaat begin oktober 2016 uit zo’n 299 zelfstandige agentschappen, die naast het uitgebreide gamma van bankproducten van BNP Paribas Fortis ook verzekeringen aanbiedt. Fintro richt zich tot particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Het aanbod van leningen bij Fintro

Naast woonkredieten en geldreserves biedt Fintro verschillende leningen op afbetaling aan waarvan het bedrag kan variëren van 1.250 euro tot 50.000 euro. Deze leningen kan u aangaan voor minimaal 12 maanden en maximaal 120 maanden.

Zo kan u een autolening aangaan om een nieuwe of tweedehands auto te financieren. Hierbij kan u tot 120% van de aankoopprijs lenen als u ook een autoverzekering erbij neemt. U geniet van een lagere rente indien u ervoor kiest om te lenen voor een nieuwe milieuvriendelijke auto (CO2-label A of B). Indien u liever maandelijks een kleiner bedrag aflost, kan u een ballonkrediet aangaan. Bij een dergelijke lening met restwaarde betaalt u een gedeelte van het kapitaal pas terug op het einde van het krediet.

De interesten van uw autolening zijn fiscaal aftrekbaar en dankzij de Service Garantie belooft Fintro u 5 euro te betalen indien het niet onmiddellijk uw geleende bedrag kan vrijgeven nadat het leveringsbewijs getekend is.

Met een renovatielening van Fintro kan u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken aanschaffen of uw tuin eens onder handen nemen. Ook hierbij kan u van een fiscaal voordeel genieten. Indien u energiebesparende werken wilt doorvoeren, zoals het plaatsen van nieuwe ramen en deuren, isolatie, een nieuwe condensatieketel of zonnepanelen, kan u gebruik maken van het Energiekrediet.

Tot slot kan u een persoonlijke lening aanvragen voor alle andere mogelijke doeleinden. Voor de financiering van een huwelijk, vakantie, televisie of kleine renovaties hoeft u dan niet aan uw spaargeld of beleggingen te komen. Het maandbedrag en de looptijd van al deze leningen kunnen aangepast worden aan uw budget.

Hoe vraag ik een lening aan bij Fintro

Om in aanmerking te komen voor een lening bij Fintro, moet u minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan.

Indien gewenst kan u de lening online simuleren via onze website TopCompare.be of via de website van BNP Paribas Fortis, aangezien het aanbod identiek is wat bankproducten betreft. Zo kan u al een zicht krijgen op de kosten en het aflossingsplan. Om raad te krijgen van een agent over de meest geschikte kredietvorm en een lening aan te vragen, moet u naar een Fintro agentschap in de buurt gaan. Eenmaal het contract getekend is en uw aanvraag goedgekeurd is, ontvangt u het leenbedrag op uw rekening.

Waarom Fintro

Fintro maakt deel uit van de solide groep BNP Paribas, waardoor het de knowhow en ervaring in huis heeft om de klant steeds van het nodige financiële advies te voorzien. Daarnaast engageren de agenten zich om een lange termijn relatie en persoonlijke vertrouwensband op te bouwen met u.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?