Details over financiële instellingen

Leemans Kredieten

Over Leemans Kredieten

Leemans kredieten is een onafhankelijke kredietmakelaar, opgericht in 1985. Zij telt 16 medewerkers die actief zijn vanuit hun kantoor in Antwerpen. Leemans kredieten is bekend met de slogan: ‘Lenen bij Mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin’.

Het aanbod van leningen bij Leemans Kredieten

Leemans Kredieten heeft een breed aanbod van leningen op afbetalingen voor verschillende soorten doeleinden. Zo heeft zij leningen voor nieuwe- en tweedehandswagens, energiezuinige investeringen, opknapwerken, verhuiskosten, trouw- en ander soort feesten, vakantie, ziekenhuisfacturen, belastingschulden, persoonlijke uitgaven, boetes, het samenvoegen van leningen, etc. Zij heeft voor al deze doeleinden een plan opgesteld.

De autolening van Leemans Kredieten heet het Auto-plan. U kunt deze gebruiken om een nieuwe auto jonger dan 3 jaar te financieren. U kunt hiervoor minimaal een bedrag lenen van €2.500 en elk bedrag daarboven (zelfs boven €50.000) is bespreekbaar. Over welke looptijd u kan lenen hangt af van het bedrag dat u wil lenen. Ook heeft zij een lening voor tweedehandsauto’s die ouder zijn dan 3 jaar. Hetzelfde minimum en maximumbedrag voor deze lening geldt als bij de lening voor nieuwe auto's. U moet bij de autoleningen van Leemans Kredieten een factuur van de auto aangekocht bij een Belgische verkoper kunnen voorleggen. U kunt maximum 100% van het aankoopbedrag financieren.

De renovatielening van Leemans Kredieten heet het Reno-plan. Deze maakt het u mogelijk om allerlei werken aan uw huis te financieren. U kunt voor deze lening een bedrag lenen vanaf €500 en elk bedrag daarboven is bespreekbaar, zelf voor bedragen boven €50.000. U kunt deze afsluiten voor een duurtijd van minimaal 12 maanden en maximaal 84 maanden. U moet minimaal 80% van de lening kunnen verantwoorden met facturen.

Ook heeft Leemans Kredieten een lening voor energiebesparende renovatie, genaamd het Leemans Energie-plan. Deze lening is bedoeld voor verbouwingen die uw woning energiezuiniger maken. U kunt hiervoor een bedrag lenen van minimaal €500 en elk bedrag daarboven (zelfs boven €50.000) is bespreekbaar. Een voorwaarde is dat 80% van de lening moet bewezen worden met een factuur en 50% bestemd moet zijn voor energiebesparende renovaties. De maximale duurtijd van deze lening hangt af van het bedrag dat u wil lenen.

De verhuislening bij Leemans heeft het Move-plan. Hiermee kunt u de kosten van uw verhuis financieren. U kunt een bedrag van minimaal €500 en elk bedrag daarboven is bespreekbaar (zelfs boven €50.000). De looptijd van deze lening varieert van minimaal 12 maanden tot maximaal 84 maanden, maar is ook afhankelijk van het bedrag dat u wilt lenen.

Het Vakantie-plan van Leemans is bedoeld om uw vakantieplannen te financieren. U kunt net als voor de andere leningen, met deze lening een bedrag lenen van minimaal €500 en maximaal €50.000 en hoger. De duurtijd hangt af van het bedrag dat u leent, maar kan variëren tussen 12 en 84 maanden.

Wanneer u een trouwfeest geeft, of een ander soort feest, kunt u het Feest-plan van Leemans kredieten gebruiken om uw feest te financieren. U kunt net als bij de andere leningen een bedrag lenen van minimum €500 en elk bedrag daarboven is bespreekbaar, ook wanneer deze boven €50.000 is. Deze lening kan een looptijd hebben die varieert tussen de 12 en 84 maanden.

Het Light-plan van Leemans Kredieten is enkel bedoeld om grote uitgaven te financieren. U kunt enkel een bedrag lenen dat begint vanaf €20.001. U kunt deze lening enkel via de website aanvragen.

Ook biedt Leemans Kredieten een persoonlijke lening aan genaamd Budget plan. U kunt met deze lening minimaal €200 en elk bedrag daarboven (zelfs boven €50.000) is bespreekbaar. De looptijd van deze lening varieert van minimum 12 tot maximaal 84 maanden, afhankelijk van het bedrag dat u leent. U kunt met deze lening al uw plannen financieren.

Tenslotte laat Leemans Kredieten u toe met het all-in plan verschillende dure kredieten te hergroeperen naar een lening met lagere maandelijkse aflossingen, maar wel over een langere periode. U kunt een lening afsluiten voor een minimum looptijd van 12 maanden en maximimaal 84 maanden. Het bedrag wat u minimaal kunt lenen is €500 en elk bedrag daarboven (zelfs boven €50.000) is te overleggen.

Klik hier om het move-, vakantie-, feest-, light-, en all-in plan van Leemans kredieten te vergelijken met andere banken.

Bij al deze leningen moet u een vast maandelijks bedrag terugbetalen. De eerste terugbetaling zal u doen op de eerstvolgende maand. Bovendien is het mogelijk om bij elk van deze leningen een schuldsaldoverzekering (enkel bij overlijden) af te sluiten, zodat u zonder zorgen kunt lenen.

Hoe een lening krijgen bij Leemans Kredieten

Wanneer u een lening bij Leemans Kredieten wil aanvragen, kunt u dit doen online, telefonisch, op kantoor, per fax of per post. U kunt op onze website TopCompare.be, of op de website van Leemans Kredieten een simulatie maken van uw lening. Wanneer u dit via de website van Leemans Kredieten doet, kunt u onmiddellijk de lening aanvragen. Zij zal u binnen 24 uur antwoorden. Wanneer u een lening aanvraagt bij Leemans Kredieten, moet u minstens 18 jaar oud zijn en niet op de zwarte lijst staan van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Voor meer voorwaarden kunt u onze website raadplegen of contact opnemen met Leemans Kredieten.

Waarom Leemans Kredieten

Leemans Kredieten is vooral bekend van de slogan ‘lenen bij Mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin’. En dat is precies wat zij wil uitstralen. Zij wil dat u zich thuis voelt en daar zullen de 16 medewerkers in het bedrijf voor zorgen. Zij zegt daarnaast ook duidelijk te zijn en correct. Het is bij Leemans Kredieten mogelijk om gelijk welk bedrag te lenen en ze vindt het ook belangrijk dat u alles begrijpt wat in uw contract vermeld staat. Zij zegt u een blijvende service aan te bieden, ook nadat uw lening al is toegekend.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?