Details over financiële instellingen

Auxifina

Waarom Auxifina

Auxifina is opgericht in 1947 in België en heeft haar hoofdkantoor in Brussel. Zij staat bekend als kredietverstrekker voor consumenten. Zij hebben dan ook een breed aanbod van leningen.

Het aanbod leningen van Auxifina

Auxifina heeft een breed aanbod van leningen, die op maat van uw wensen zijn gemaakt. Zo is er altijd een lening die bij uw project past. Zij bieden een persoonlijke lening, renovatielening, vakantielening, huwelijkslening, auto- & motorlening, online lening, hypothecaire lening en hergroepering van kredieten aan.

Met de persoonlijke lening van Auxifina kunt u alle mogelijke project financieren. U kunt dit krediet bijvoorbeeld gebruiken voor de inrichting van uw huis, een laptop en allerlei andere kleine en grote uitgaven. U kunt met deze lening minimaal een bedrag lenen van €1.500 en maximaal €75.000. De looptijd van deze lening hangt af van de hoogte van het bedrag dat u wilt lenen. De looptijd is minimaal 12 maanden en maximaal 120 maanden. U betaalt bij deze lening elke maand een vast bedrag terug.

De renovatielening van Auxifina kunt u gebruiken voor de aanleg van uw tuin, verbouwing van uw badkamer en voor vele andere aanpassingen aan uw woning. U kunt voor deze lening minimaal een bedrag lenen van €2.500 en maximaal €75.000. De looptijd bij deze lening hangt ook hier af van het bedrag dat u leent. De looptijd van deze lening is minimaal 24 maanden en maximaal 120 maanden. U kunt het bedrag dat u nodig heeft in één keer lenen en u hoeft geen dossierkosten, registratierechten of notariskosten te betalen. U betaalt, net als bij de andere leningen, een vast bedrag per maand terug.

De autolening van Auxifina maakt het u mogelijk om een nieuwe of tweedehands auto of moto te financieren. U kunt de volledige aankoopprijs financieren, inclusief BTW. U kunt minimaal een bedrag lenen van €2.500 en maximaal €75.000. De looptijd van uw lening hangt ook bij deze lening af van uw leensom. De looptijd kan variëren van minimaal 24 maanden tot maximaal 120 maanden. Bij deze lening geldt ook een vaste maandelijkse terugbetaling.

Hoe een Auxifina lening krijgen

Om een lening bij Auxifina te krijgen, moet u 18 jaar zijn en niet staan op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. U zult daarnaast enkele persoonlijke gegevens en financiële gegevens moeten geven. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u op de website van TopCompare.be kijken of op de website van de bank.
U kunt op onze website een simulatie van uw lening maken. U kunt dit ook op de website van de bank doen, waarna u deze gemakkelijk kunt aanvragen. Auxifina belooft uw dossier snel te behandelen en contact met u opnemen binnen 24 uur op werkdagen, waarna zij uw dossier verder kunnen behandelen. Wanneer u helpt nodig hebt bij de aanvraag van uw lening, kunt u telefonisch contact opnemen met één van hun medewerkers.

Waarom Auxifina

Bij Auxifina zeggen ze dat uw tevreden hun missie is. Zij zoeken naar een financiële oplossing op maat van uw budget en zullen uw dossier snel in behandeling nemen, zodat zij dit snel met u door kan nemen. Zij zeggen een persoonlijke aanpak te bieden die is aangepast aan uw wensen en dat zonder dat u uw uitgaven moet voorleggen.

Auxifina heeft 6 verschillende kernwaarden. Zo staan zij voor verantwoordelijkheid, waarmee zij bedoelt dat zij elke aanvraag goed bestuderen, zodat u een financieel gezonde situatie behoudt. Daarnaast staan zij voor transparantie, waarmee zij zeggen niks te verbergen voor de klant. Een andere waarde is advies, wat staat voor de gepersonaliseerde oplossingen die zij willen bieden. Een luisterend oor willen zij bieden door altijd voor u klaar te staan. Daarnaast hebben zij aanvullende diensten, waardoor uw financiering veilig wordt gesteld. Als laatst is burgerzin een waarde, waarin zij zeggen dat een strikte ethiek en een onvoorwaardelijke integriteit de basis van hun vakmanschap vormt.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?