Details over financiële instellingen

bpost bank

Over bpost bank

bpost bank, voorheen bekend onder de naam Bank van de Post, is een Belgische bank opgericht in 1995. Haar omzetcijfer bedroeg meer dan 2,4 miljard euro eind 2015.

Het aanbod van leningen bij bpost bank

bpost bank biedt verschillende kredieten aan, zoals hypotheek-, auto-, renovatie-, energie- en persoonlijke leningen voor studies, vakanties of andere doeleinden. U kan van € 2.500 tot € 75.000 lenen bij bpost bank. De bedragen worden in één keer op uw zichtrekening gestort. Bovendien kan u op de website van bpost het aflossingsplan van uw lening vooraf bekijken.

De bpost autolening laat u toe om een nieuw of tweedehands voertuig (auto of moto) te financieren. U kan tot 110% van de aankoopwaarde van een nieuw voertuig lenen zodat u ook bijkomende kosten kan dekken, zoals belastingen, onderhoud, verlengde garantie of de premie van uw omnium verzekering. Ook geniet u van dezelfde rentevoet indien u een tweedehands voertuig koopt van minder dan 3 jaar oud. U kan lenen voor een looptijd van 24 tot 84 maanden (tot 120 maanden voor motorhome and caravan).

De renovatielening laat u toe om werkzaamheden in uw woning te financieren. De maandelijkse aflossingen liggen vast en het terugbetalingsplan is duidelijk. De energielening laat u toe om geld te lenen om zonnepanelen te kunnen laten plaatsen, maar voor een nieuwe chassis, isolatie, etc. Het dient wel om investeringen te gaan die uw energiefactuur verlagen.

De lening voor alle doeleinden van bpost bank maakt het mogelijk om studies, reizen, huwelijk of een andere familiale gebeurtenis te financieren. Bijkomend kan u een Postbudget geldreserve verkrijgen met een bedrag gaande tot € 5.000.

Hoe vraag ik een lening aan bij bpost bank?

Om een leencontract bij bpost bank te verkrijgen, dient u te voldoen aan enkele voorwaarden. U moet 18 jaar of ouder zijn en u mag niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. U kan online het terugbetalingsplan van uw lening bekijken. Als u nog geen klant bent bij bpost bank, moet u zich begeven naar het dichtstbijzijnde postkantoor dat gespecialiseerd is in kredieten. Als u reeds klant bent, kan u het aanvraagformulier online invullen met de nodige financiële gegevens. De bank zal vervolgens contact met u opnemen. Aarzel niet om de bank telefonisch te contacteren om meer informatie te verkrijgen. Klik hier om alle banken in België te vergelijken.

Waarom bpost

Uit het resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek dat bpost bank gedaan heeft, blijkt dat 94% van haar klanten tevreden of zeer tevreden is. De enquête heeft ook aangetoond dat 93% van de Belgen het merk ‘bpost bank’ kent. De bank pakt uit met het feit dat het anders is dan andere Belgische banken doordat ze voordelige en transparante tarieven hanteert. De bank meent “eenvoudig, betrouwbaar en voor iedereen" te zijn, wat ook haar strategie definieert.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?