Details over financiële instellingen

BNP Paribas Fortis

Over BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis is de grootste bank in België wat retail & private banking betreft met 3.600 klanten. Daarnaast biedt het financiële oplossingen voor ondernemingen en institutionele klanten. Het behoort tot de grootste depositobank in de Eurozone, BNP Paribas. Hierdoor heeft het toegang tot internationale expertise uit zo’n 74 landen.

Het aanbod van BNP Paribas leningen

Naast woonkredieten en verschillende geldreserves biedt BNP Paribas Fortis verschillende leningen op afbetaling aan met een minimumbedrag van € 1.250 en maximumbedrag van € 50.000. De looptijd van de BNP Paribas lening kan variëren tussen 12 maanden en 120 maanden. Indien u een nieuwe of tweedehandsauto, motor, camionette of mobilhome wil aanschaffen, kan u beroep doen op een autolening om tot 120% van de aankoopprijs te lenen als u een autoverzekering onderschrijft. Als u een nieuwe en milieuvriendelijke auto met CO2-label A of B wilt financieren met een BNP Paribas lening, geniet u van een lagere rentevoet. Indien u liever maandelijks een lager bedrag aflost, is het mogelijk om bij een nieuwe auto een zogenaamd ‘ballonkrediet’ af te sluiten. Hierbij betaalt u een deel van het kapitaal pas terug op het einde van het krediet (lening met restwaarde). Naast een belastingaftrek kan u bovendien genieten van een service garantie, waarbij BNP u € 5 betaalt indien het niet onmiddellijk het beloofde geld kan vrijgeven nadat het leveringsbewijs getekend is.

Met een renovatielening van BNP kan u een nieuwe badkamer of keuken financieren of uw tuin opknappen. Indien u nieuwe ramen en deuren, thermostaatkranen, isolatie, een nieuwe condensatieketel of zonnepanelen wilt plaatsen, kan u een BNP Paribas lening aanvragen in de vorm van een energiekrediet. Tot slot kan u een BNP Paribas Fortis persoonlijke lening (lening op afbetaling) aanvragen voor alle doeleinden. Hiermee kan u allerlei uitgaven financieren, zoals de financiering van een huwelijk, vakantie, televisie of kleine renovaties.

Hoe vraag ik een BNP Paribas lening aan?

Om te lenen bij BNP Paribas Fortis, moet u minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Vooraleer u aanvraagt om te lenen bij BNP Paribas Fortis, kan u online een lening simulatie uitvoeren om een idee te krijgen van het bedrag dat u maandelijks moet terugbetalen en van de totale kost van de BNP Paribas lening. Door enkele gegevens in te vullen, weet u snel veel meer over uw mogelijkheden. U kan de BNP Paribas lening vervolgens in 12 minuten online aanvragen door een formulier in te vullen of u kan er voor kiezen om naar een kantoor te gaan. Vervolgens dient u het contract met de gevraagde bewijsstukken getekend terug te sturen. Eenmaal uw aanvraag goedgekeurd is, ontvangt u het leenbedrag op uw bankrekening.

Waarom lenen bij BNP Paribas Fortis?

BNP Paribas Fortis wil de lokale economie steunen door sterk verankerd te zijn in de Belgische samenleving en steeds op een verantwoorde, innovatieve en enthousiaste manier tegemoet te komen aan de wensen en noden van iedere klant. Bij BNP Paribas Fortis zijn 7,7 klanten op 10 algemeen tevreden volgens een onderzoek van Gfk in september 2015. Bij de aanvraag van een BNP Paribas lening, kan u dus een goede afandeling verwachten.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?