Details over financiële instellingen

Aion Bank

Over Aion Bank

Aion Bank is een nieuwe, digitale Belgische bank met een Belgische banklicentie. De bank introduceert all-inclusive en onbeperkt bankieren . Aion Bank is een zogeheten fintech die naast de traditionele bankproducten uiteenlopende tools aanbiedt die haar klanten helpen om hun financiën beter te beheren. De digitale bank werkt met abonnementsformules voor zowel particulieren als ondernemers.

De digitale bank werkt met abonnementsformules. Afhankelijk van de gekozen formule krijgen de klanten toegang tot allerhande diensten, gaande van een gereglementeerde spaarrekening tot een tool die je helpt om je financiën te beheren.


Het aanbod van leningen van Aion Bank

Aion Bank biedt vandaag persoonlijke leningen aan. Zo’n lening kan je gebruiken om allerhande projecten te financieren. Zo kan je bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe televisie of wasmachine bekostigen met een persoonlijke lening.

Het tarief dat je krijgt bij Aion Bank is afhankelijk van uiteenlopende factoren. De looptijd en het leenbedrag hebben de grootste impact op het tarief.

Wie meer info wenst over de leningen van Aion Bank kan via een chatfunctie in de app of via mail contact opnemen met één van de adviseurs. Eenmaal Aion Bank je kredietaanvraag en alle benodigde documenten heeft ontvangen zal een adviseur nagaan of je in aanmerking komt voor een lening. Zodra de kredietovereenkomst ondertekend is door jezelf en de bank, zal het ontleende bedrag op je rekening gestort worden. Doorgaans begint de terugbetaling te lopen de maand volgend op de storting.


Hoe vraag ik een lening aan bij Aion Bank?

Om in aanmerking te komen voor een lening bij Aion Bank, moet je onder meer minstens 18 jaar zijn en mag je niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan.

De banken zijn in ons land verplicht een profiel van de klant op te stellen alvorens ze een lening toekennen. Daarom raden we je aan om de benodigde documenten, zoals je identiteitskaart, bij de hand te houden wanneer je op de site van Aion Bank een lening aanvraagt. Voor meer informatie over de voorwaarden kan je terecht op de website van TopCompare.be of kan je contact opnemen met één van de adviseurs van Aion Bank.

Op TopCompare.be kan je heel eenvoudig een lening bij Aion Bank aanvragen. Je kan dankzij onze vergelijkingstool het tarief van de bank vergelijken met die van de andere banken.

Indien je tevreden bent over het tarief dat je in onze simulatie krijgt, kan je doorklikken naar de site van Aion Bank waar je dossier verder wordt behandeld.


Waarom Banca Monte Paschi Belgio

Aion Bank is een digitale bank met een lidmaatschapsformule. De bank wil op die manier meer zijn dan een financiële speler die uitsluitend bankproducten aanbiedt. Wie via een abonnement klant wordt bij Aion Bank krijgt toegang tot een resem diensten, zoals gepersonaliseerd financieel advies.

Wie klant is bij Aion Bank krijgt onmiddellijk toegang tot onder meer een zichtrekening, een gereglementeerde spaarrekening en multivaluta-debetkaart.

Dankzij de online bankdienst van Aion Bank kan je eender waar en wanneer je financiën op een veilige manier beheren. Je krijgt een overzicht van al je rekeningen en uitgevoerde transacties, je kan overschrijvingen doen, al je uitgaven checken, etc.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?