Details over financiële instellingen

Carrefour Finance

Over Carrefour Finance

Carrefour Finance, of ook wel Fimaser genoemd, is een onderdeel van Carrefour. Deze bank is opgericht in 1989. Van origine is Carrefour opgericht als supermarktketen, maar heeft zich ook uitgebreid naar financiële producten zoals kredietkaarten en leningen op afbetaling.

Het aanbod van leningen bij Carrefour Finance

Fimaser biedt verschillende leningen op afbetaling aan, de zogeheten Fimaser leningen, zodat u al uw projecten kan financieren. Zo kunt u een Carrefour lening aanvragen voor de financiering van een nieuw of tweedehands voertuig, werken aan uw huis , gezondheidzorg, huwelijk, verhuizing, studie of andere uitgaven. Voor deze Fimaser leningen kunt u maximaal een bedrag lenen van €40.000 en minimaal €3.700. U kunt deze leningen afsluiten voor een minimum looptijd van 6 maanden en een maximale looptijd van 60 maanden. Binnen de afgesproken termijn moet u de leningen afbetalen. Ook heeft Carrefour Finance leningen op afbetaling voor reizen of belastingen waarbij u, net zoals bij bovenstaande leningen, een maximumbedrag kunt lenen €40.000 en een minimumbedrag van €3.700, maar dan wel voor een minimum looptijd van 6 maanden en een maximum looptijd van slechts 12 maanden. U kunt bij Carrefour Finance ook terecht voor een verzekering voor uw Carrefour krediet. Wanneer u bijvoorbeeld werkloos geraakt terwijl uw lening loopt, kan een verzekering u helpen met het afbetalen van de lening.

Hoe vraag ik een Carrefour lening aan

U kunt een Carrefour krediet op afbetaling aanvragen via de website van de Fimaser leningen. Daarnaast kunt u ook het telefoonnummer bellen dat aangegeven staat op de website. Hier kunt u ook advies krijgen over de Carrefour lening op afbetaling. Voordat u een Carrefour lening op afbetaling toegekend krijgt, wordt alles nauwkeurig onderzocht door de Carrefour krediet administratie. De wet op het consumentenkrediet maakt het kredietverschaffers verplicht om eerst te onderzoeken wat de terugbetalingscapaciteit is van de aanvrager. Daarnaast moet u minstens 18 jaar oud zijn en niet op de zwarte lijst staan van de Centrale van Kredieten voor Particulieren van de Nationale Bank.

Waarom een Carrefour lening

Fimaser leningen kunnen zich onderscheiden van de rest doordat Carrefour Finance onderdeel is van Carrefour Belgium en hierdoor een sterke band heeft met de bekende supermarktketen. Hierdoor kunt u met uw kredietkaart genieten van kortingen en aanbiedingen van Carrefour en partners. Daarnaast willen zij makkelijk toegankelijk zijn voor de consument. Zo kunt u bij alle winkelvestigingen terecht voor uw Fimaser leningen. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen of een bezoekje te brengen aan de website. Carrefour Finance heeft ook een Carrefour app voor uw mobiele telefoon of tablet.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?