Details over financiële instellingen

CBC

Over CBC

CBC is verantwoordelijk voor de activiteiten van KBC Groep in het Franstalige gedeelte van België. Het levert financiële producten en diensten aan 3,5 miljoen klanten in België, zowel particulieren als bedrijven. U kan er terecht voor de klassieke ‘retail’ bankproducten zoals betaalkaarten, spaarrekeningen, beleggingsproducten en leningen, maar u kan ook kiezen uit een breed gamma van verzekeringen. Het is niet alleen de tweede grootste bank in België, ook speelt ze een belangrijke rol op de bankenmarkt in Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Bulgarije.

Het aanbod van leningen bij CBC

Indien u niet over de nodige middelen beschikt om een bepaalde uitgave te financieren, biedt CBC u verschillende leenmogelijkheden aan. Het bedrag dat u kan lenen bij de leningen op afbetaling is minimaal 2.500 euro en maximaal 40.000 euro als u online een aanvraag doet. Indien u meer wilt lenen, moet u naar een CBC kantoor gaan. De looptijd varieert van 6 tot 120 maanden. Hierbij weet u exact hoeveel u elke maand zal moeten aflossen.

Als u de lening wil gebruiken voor een nieuwe televisie, wereldreis of huwelijk, kan u een persoonlijke lening voor alle doeleinden aangaan. Wil u uw woning verbouwen of een grote renovatie doorvoeren, dan kiest u beter voor een CBC Renovatielening waarbij u een lagere rente betaalt. Indien uw renovatiebudget tenminste uit 50% energiebesparende investeringen bestaat, kan u een Groene Energielening aanvragen met een nog lagere rentekost. Hiermee kan u tot 100% financieren van bijvoorbeeld nieuwe isolatie, zonnepanelen, zonneboiler, thermostatische kraan, etc.

De CBC Autolening kan u helpen een wagen te financieren. Indien u een nieuwe wagen of een tweedehands wagen van hoogstens 2 jaar oud wil kopen, kan u tot 110% van de aankoopprijs lenen. Indien de wagen ouder is, kan u slechts tot 100% lenen.

Hoe een lening aanvragen bij CBC

Om een lening aan te kunnen vragen bij CBC, moet u 18 jaar of ouder zijn en niet op de lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. U kan deze online of in een kantoor aanvragen. Daarvoor kan u eerst uw lening berekenen online via een simulatie, zowel op onze website TopCompare.be als bij CBC zelf. Bij een online aanvraag krijgt u ten laatste de volgende dag antwoord. Indien u reeds klant bent, ontvangt u in het online banking platform CBC Touch onmiddellijk uw prijs en kan u de aanvraag afronden. Indien u nog geen klant bent, moet u eerst uw persoonlijke gegevens ingeven en een bankrekening openen en kan u vervolgens een lening aanvragen. Eenmaal uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u het leenbedrag op uw rekening. Via CBC Touch hebt u een duidelijk overzicht van de details over uw lening.

Waarom CBC

CBC ambieert om de dromen van iedere klant te realiseren, zowel van particulieren als bedrijven, op een maatschappelijk verantwoorde manier. Het wil altijd en overal dichtbij haar klanten staan om ze de meest geschikte financiële oplossing te kunnen bieden. Volgens het onderzoeksbureau Gfk zijn 7,7 op de 10 klanten tevreden bij KBC/CBC en de bank zou volgens het extern reputatieonderzoek dat ze jaarlijks laat uitvoeren meer en meer vertrouwen winnen bij haar haar stakeholders.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?