Details over financiële instellingen

CPH Banque

Over CPH Bank

Onder de naam van ‘Crédit Professionnel du Hainaut’ werd CPH Bank in 1930 opgericht. Vandaag de dag telt de bank zo’n dertigtal kantoren in Henegouwen, Namen en Waals-Brabant en 220 werknemers. CPH Bank wil haar KMO-geest behouden door een lokale bank te blijven die altijd nabij is voor haar klanten. In 2007 werd de verzerkeringsmaatschappij CPH Life in het leven geroepen door de bank.

Het aanbod van leningen bij CPH Bank

CPH Bank biedt verschillende types van leningen aan om u te helpen met de financiering van al uw projecten, zoals een wagen (auto, moto, recreatieve voertuigen), renovatiewerken, milieuvriendelijke werkzaamheden, woning, of zelfs een vakantie, huwelijk, nieuwe meubels, etc.
Voor iedere lening biedt CPH Bank diverse verzekeringen aan om u te beschermen in geval u niet langer kan instaan voor de terugbetaling van uw lening.


Daarnaast kan u steeds gemakkelijk een lening online simuleren op de website van TopCompare.be of van CPH Bank om op voorhand uw aflossingsplan te kennen en gaandeweg niet voor verassingen komen te staan.

De autolening laat u toe om een auto, moto, professioneel voertuig of zelfs een mobilhome, motorhome of caravan te financieren. Het kan zowel een nieuw als tweedehands voertuig zijn, maar hou er rekening mee dat u bij een tweedehands voertuig wel een hogere rentevoet moet betalen.


U kan lenen op een periode van 6 tot 60 maanden voor een nieuwe wagen. Het bedrag dat u ontleent bedraagt minimaal 1.250 euro.
Een tweedehands wagen waarmee maximaal 30.000 km is gereden, kan u financieren op maximaal 24 maanden. Indien er maximaal 10.000 km mee gereden is, kan u tot een looptijd van 60 maanden lenen. Hetzelfde geldt voor de financiering van een bestelwagen.
U kan ook een nieuwe moto tussen 50 cc en 250 cc financieren op een maximale looptijd van 84 maanden. Voor een nieuwe moto van meer dan 250 cc en een tweedehands moto van minder dan 50 cc kan u tot 60 maanden lenen. U kan ook een moto van meer dan 50 cc financieren op een looptijd van meer dan 60 maanden.

De lening voor onroerende goederen laat u toe om verbouwingen te financieren, zoals een uitgeruste keuken, badkamer, schilderwerken of zelfs de aankoop van een terrein of huis, etc. U moet minstens 2 jaar eigenaar zijn om in aanmerking te komen voor deze lening. U kan lenen op een periode van 3 tot 120 maanden en u moet kunnen aantonen waarvoor u het volledige financieringsbedrag gaat gebruiken.

De energielening laat u op haar beurt toe om werkzaamheden te financieren die milieuvriendelijk zijn en energiebesparing als doel hebben, zoals zonnepanelen, een verwarmingssysteem op zonne-energie, een energie-audit, etc. Het bedrag dat u kunt lenen is minimaal 1.250 euro, er is geen maximum. Er zijn geen dossierkosten en de looptijd van de lening is maximaal 10 jaar.

De persoonlijke lening van CPH Bank maakt het mogelijk om al uw projecten te financieren, u moet immers niet aantonen waarvoor u het krediet gaat gebruiken. U kan bijvoorbeeld een vakantie, huwelijk of nieuwe meubelen financieren, of lenen voor een onverwachte uitgave. U kan minimaal 1.250 euro lenen op een looptijd van 6 tot 84 maanden.

Hoe kan ik een lening aanvragen bij CPH Bank

Om een lening te krijgen bij CPH Bank, moet u voldoen aan enkele voorwaarden. Zo moet u onder andere minstens 18 jaar oud zijn en mag u niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Ook kunnen er andere voorwaarden gelden. Aarzel niet om een kijkje te nemen op TopCompare.be of de bank te contacteren voor meer informatie.
Voor de aanvraag van een lening bij CPH Bank kan u contact opnemen met de bank of naar één van de kantoren gaan.

Waarom CPH Bank

Dankzij de applicatie CPH Mobile en de online bankdienst CPHNet kan u uw bankzaken zelf regelen vanop uw PC, smartphone of tablet en dit waar en wanneer dan ook. U kan bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde CPH kantoor vinden, uw rekeningsaldo, transacties en aankopen met uw bankkaarten raadplegen, maar ook overschrijvingen uitvoeren.

CPH Bank wil door de buitenwereld aanzien worden als een KMO, dankzij haar authenticiteit, haar onderscheidend karakter en haar succes. De bedrijfscultuur blijft in ere dankzij haar medewerkers en klanten, die ook bijdragen aan het succes van de bank.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?