Details over financiële instellingen

Nagelmackers

Over Nagelmackers leningen

Bank Nagelmackers bestaat sinds 1747 en is daarmee de oudste Belgische bank. De bank is na een fusie in 2001 veranderd van naam naar Delta Lloyd bank, maar heeft haar oude naam in 2015 terug opgenomen: Nagelmackers. Anbang Belgium Holding is de huidige aandeelhouder. Zij telt 512 werknemers en 114 bankkantoren. De bank biedt leningen alsook andere financiële producten.

Het aanbod van Nagelmackers leningen

Nagelmackers biedt twee soorten leningen aan: het woonkrediet en een lening op afbetaling waarmee u al uw projecten kunt financieren.

Het woonkrediet van Nagelmackers kan u gebruiken om een huis te kopen, bouwen of renoveren. U kan ervoor kiezen om het krediet terug betalen in vaste maandelijkse aflossingen of in variabele maandelijkse aflossingen. U kan zelf zien hoe het aflossingsplan er zou uitzien op de website van Nagelmackers, waar u ook hun contactgegevens kan vinden. Zij kunnen u gepersonaliseerd advies geven. In onze vergelijkingstabel kan u gemakkelijk een Nagelmackers lening vergelijken met de rest van de markt.

Naast het woonkrediet biedt Nagelmackers ook een lening op afbetaling aan. Hiermee kan u al uw plannen realiseren op krediet. Deze plannen kunnen gaan van een renovatie, een reis, een huwelijk tot elk ander project. U kan de geleende som gebruiken wanneer u even niet het geld voorhanden hebt, of liever niet uw spaargeld aanwendt voor dit project. U kunt minimaal een bedrag lenen van € 2.500 en er is (theoretisch gezien) geen maximum bedrag. Toch is de kans dat u een bedrag kan lenen van meer dan € 100.000 vrij klein. U moet de Nagelmackers lening aflossen binnen de 60 maanden, maar verder bent u vrij om de lening op uw eigen tempo terug te betalen.

Ook biedt Nagelmackers u een autolening. Met deze Nagelmackers lening kan u genieten van een voordeligere rentevoet dan bij de lening op afbetaling. Ook voor dit krediet kan u minimaal een bedrag lenen van € 2.500 en is er geen maximumbedrag. De aflossingsperiode is ook hier maximaal 60 maanden. U kan het geld alleen gebruiken voor nieuwe privé en professionele voertuigen die minder dan twee jaar oud zijn of tweedehandsauto’s die minder dan twee jaar oud zijn.
U kan bij de bank een afspraak maken om meer informatie te krijgen.

Hoe kan ik een Nagelmackers lening krijgen?

Wanneer u een lening wil aanvragen bij bank Nagelmackers, moet u een afspraak maken via de website van de bank. U moet ouder zijn dan 18 jaar en u mag niet op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staan. Bent u benieuwd naar de andere voorwaarden, dan kan u op de website van TopCompare.be kijken of langsgaan bij een kantoor van Nagelmackers, het contactformulier invullen op de website of bellen naar de hulpservice van de bank. U kan op onze website de eigenschappen van elke Nagelmackers lening bekijken en zo de kosten vooraf berekenen. U kan ook langsgaan bij een bankkantoor van Nagelmackers om uw plannen te bespreken. Zij zullen vervolgens samen met u een financieel routeplan samenstellen dat u laat zien hoe u uw plannen kunt realiseren zonder in problemen te komen. Klik hier om alle banken in België gratis te vergelijken.

Waarom kiezen voor een Nagelmackers lening?

Nagelmackers is van mening dat geld pas waardevol wordt wanneer het uw leven verrijkt en uw dromen helpt realiseren. Zij zal naar u luisteren en daarmee u dromen werkelijkheid helpen maken. Nagelmackers zal dit doen door middel van het Financiële Routeplan, dat u opstelt samen met een adviseur van Nagelmackers. De bank wil haar klanten graag een gepersonaliseerde aanpak bieden en een betrouwbare financiële partner zijn. Zij is ervan overtuigd dat een partnership vraagt om een visie op lange termijn.

Nagelmackers heeft ook online platformen, Online Banking en Mobile Banking. Digitaal bankieren is voor hen niet prioriteit nummer één, maar zij hebben wel graag hun technologie up-to-date. Met dit platform zorgt zij ervoor dat u altijd en overal uw bankzaken kan beheren.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?