Menu
Probleem op de site?
Probleem op de site? 02 740 43 35 Ma-vrij, 9:30-17:30
Details over financiële instellingen

Santander

Over Santander Consumer Finance België

Santander België is sinds 1992 in België actief met een hoofdkantoor gevestigd in Merelbeke. Zij biedt producten aan voor particulieren en handelaren. Daarmee maakt ze deel uit van de Santander groep, dat de op vier na grootste bank is op basis van winst. Santander Consumer Finance is een onderdeel van Santander groep, die nog een aantal andere activiteiten bundelt. Zo heeft de groep een Private Banking tak en heeft de groep zelfs universiteiten in bepaalde landen wereldwijd.

Het aanbod van Santander leningen in België

Santander biedt verschillende financiële producten aan, waaronder een lening op afbetaling voor consumenten.

De lening op afbetaling die Santander aanbiedt is een persoonlijke lening. U kan door deze lening vlot beschikken over wat (extra) budget om uw droomproject te financieren. Denk bijvoorbeeld aan een reis, auto of renovatie. Deze Santander lening is bestemd voor allerlei soorten doeleinden en hoeft u niet te bewijzen met de facturen van uw project. Wanneer u een bedrag van € 2.500 of lager wil lenen, raadt Santander haar Maestro card aan. Voor een hoger bedrag kan u de persoonlijke Santander lening aanvragen. Het maximumbedrag is € 50.000. De looptijd van de lening hangt af van het bedrag dat u wil lenen, maar kan variëren van minimaal 12 maanden tot maximaal 120 maanden. Deze looptijd is voor een vaste duur en u betaalt elke maand een vaste aflossing. U kunt daarnaast ook gebruik maken van het beschermingsplan, dat verzekeringen biedt bij Santander leningen. Zo kan u kiezen voor een overlijdensverzekering, een arbeidsongeschiktheidsbescherming en een onvrijwillige werkloosheidbescherming. U kan op onze website een simulatie maken van uw leningen of op de website van Santander. Zo kunt u precies zien hoeveel het bedrag dat u wilt lenen u precies gaat kosten. Op TopCompare.be kan u de kosten van een Santander lening vergelijken met de kosten van andere banken.

Hoe kan ik een Santander lening krijgen?

Wanneer u een Santander lening wil krijgen kan u op de website van Santander een geheel vrijblijvende aanvraag indienen. Als u online alle gegevens invult en uw aanvraag indient, ontvangt u direct een antwoord. U kan ook de bank bellen om een aanvraag tot Santander krediet te doen. Om een leningsaanvraag te doen, moet u minstens 18 jaar oud zijn en wonen in België. U mag ook niet staan op de zwarte lijst van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren. Daarnaast moet u beschikken over een e-mailadres. Voor meer voorwaarden van Santander krediet kan u de website van TopCompare.be raadplegen of contact opnemen met de bank. Om de kosten van Santander krediet te achterhalen, kan u op onze website of op de website van de bank een simulatie maken van uw Santader lening. Klik hier om de persoonlijke lening van Santander te vergelijken met andere banken.

Waarom kiezen voor een Santander lening?

Santander Consumer Finance wil bekend staan als een verantwoordelijke financiële dienstverlener. Zij wil een relatie opbouwen met haar klanten, door een vriendelijke service te bieden en altijd van mens tot mens te communiceren.

Santander Consumer Finance is onderdeel van Santander groep, wat één van de grootste financiële dienstverleners is in de wereld. Zij staan op de vierde plaats in de wereld op basis van haar winst. De groep Santander heeft in totaal al zo’n 1.2 miljoen mensen geholpen. Dit betekent dat de bank veel ervaring heeft in bankzaken. Zij richten zich tot iedereen in de maatschappij, door zich te richten op zowel consumenten als handelaren.

U kan de bank telefonisch bereiken, maar u kan ook gebruik maken van de website van Santander. Homebanking is het onlineprogramma dat u toelaat om uw bankzaken te beheren. Het enige wat u moet doen is voor dit programma een account aanvragen. U kunt daarnaast een leenscan doen, waarbij u een vragenlijst invult en vervolgens ziet of u beter de Maestro Card kredietkaart aanvraagt of eerder de lening op afbetaling.

provider-pl.spinner.text

Vind je de lening niet waar je op naar zoek bent?
Welke lening wilt u vergelijken?